REKLAMI GEÇ

Gençlik Meclisi yeni döneme hızlı başladı

Gençlik Meclisi yeni döneme hızlı başladı

Kısa süre önce genel kurul yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerine başladı. Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu üyelerini Denizli’de ağırlayan Gençlik Meclisi, tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 17:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem Gençlik Meclisi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına başladı. 5 Kasım’da gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirleyen Gençlik Meclisi, merkezi İstanbul’da bulunan Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun temsilcilerini ağırladı. Temsilcilerle bir araya gelen Gençlik Meclisi, Kent Konseyi binasında tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi Almes Söylemez, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun Denizli’de yürütmüş olduğu projeler ve parlamentonun çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Proje Sorumlusu Abdullah Taygun Yavaşça ise, “Bu yıl gerçekleştireceğimiz eğitimler için Denizli önemli bir il. Bugüne kadar birçok eğitimi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi aracılığında gerçekleştirdik. Yeni dönem Gençlik Meclisi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

HEDEF DENİZLİ GENÇLİĞİNİN SESİNİ DUYURMAK
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç da, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu yönetim kurulu üyelerini Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Yeni dönem için birlikte birçok proje üreteceğimize inanıyorum. Bu ziyaret yeni çalışma yılı için güzel bir başlangıç oldu. Gençlik Meclisi Denizli ve Türkiye genelinde önemli bir yere sahip. Hedefimiz başarılı proje ve fikirlerle Denizli gençliğinin sesini duyurmak ” diye konuştu.

Yorumlar

Hasan TENBELİ   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 17:23

…bir derneğin projesidir yine o derneğin güdümünde çalışmalar yapmaktadır.Yani hiç bir resmiyeti yoktur.Haberi yaptıkları için denizlihaber.com’a teşekkür eder,toplumumuzu ve basınımızı doğru bilgilendirmek adına bu bilgileri paylaşmak isterim.

Hasan TENBELİ   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 17:20

Ülkemizde gençlik politikalarının konuşulduğu,görüşüldüğü,irdelendiği resmi bir yapı yoktur ve bütün çalışmalara rağmen hala da kurulamamıştır.Haberde “Ulusal Gençlik Parlamentosu” adıyla anılan yapı “parlamento” değildir …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu