REKLAMI GEÇ

GÖNÜLLÜ KADIN ZABITALAR EĞİTİMDE

GÖNÜLLÜ KADIN ZABITALAR EĞİTİMDE

Gönüllü kadın zabıtalar, çiçek yetiştirme eğitimine katıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2011 Perşembe, 19:09

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ziraat Mühendislerinden Sabiha Bayak ile Peyzaj Mimarı Ayşe Sarça tarafından gönüllü kadın zabıtalara eğitim verdi. Peyzaj Mimarı Ayşe Sarça, ev içinde çiçek yetiştirme, çiçek saksısı ve toprak değiştirme, çiçeği toprağa dikme ve sulama konularında, Ziraat Mühendisi Bayak da bahçede çiçek yetiştirme, gül budama gibi konularda bilgi verdi.

,

Zafer Gonenc

Gönüllü Kadın Zabıtası kurucusu Fatma Kılınç benzer eğitimlerin verilmeye devam edileceğini belirterek, “Kadınlarımızı evde ve bahçede çiçek yetiştirmeye teşvik etmek istiyoruz. Bilindiği üzere daha önce balkonlarımız çiçek açsın kampanyası düzenlemiştik. Aldığımız eğitimle bu projemizi yeniden ve daha bilinçli şekilde uygulayacağız. Kadınlarımıza bahçıvanlık gibi kurslar da açarak meslek edindirmek istiyoruz” dedi.

Gönüllü kadın zabıtalara ayrıca, ağaç yetiştiriciliği, budama, aşı yapma konularında kurs verileceği belirtilirken, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğan, kurs sonrası eğitmenlere plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu