REKLAMI GEÇ

HUZURUMUZU KAÇIRTMAYIN!

HUZURUMUZU KAÇIRTMAYIN!

Vali Erkmen, referandum öncesi kaymakamları topladı ve talimat verdi; “Denizli huzurlu bir kent. Huzurumuzu bozulmasına izin vermeyin.”

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2010 Cuma, 17:57

Kaymakamlar Toplantısı Vali Yavuz Erkmen’in başkanlığında Polisevi’nde yapıldı. Toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz ve Mehmet Suphi Küsbeci, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile Kaymakamlar katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, her yerde görülen olayların Denizli’de de olabildiğini ancak Denizli’nin huzurlu bir kent olduğunu söyledi. Vali Erkmen, ayrıca kaymakamların bu konuda hassas davranmaları uyarısında da bulundu. Şu anda önem verilen projelerin ve yürütülen çalışmaların olduğunu belirten Vali Erkmen, yatırım programında olan projelerin ve KÖYDES projelerinin yılsonu itibari ile bitirilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Vali Erkmen, Kaymakamlara vatandaşlarla yakın ilişki kurmalarını, devletin sıcak yüzünü vatandaşlara göstermelerini ve hissettirmelerini söyleyerek, idareciliğin bilgi, birikim ve deneyim olduğunu, ancak önemli bir hususunun da vatandaşlarla iyi iletişim kurmak olduğunu ifade etti. Denizli olarak eğitimde iyi bir seviyenin kazanıldığını ve bunun sürdürülebilirliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Erkmen, Denizli’de iki yıl içerisinde 40’ın üzerinde protokol imzalandığını ve hayırseverlerin eğitim alanında 30 Milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptığını söyledi.

Yapılan bu hayırsever yatırımlarının yalnızca eğitim alanında olduğunu diğer alanlardaki hayırsever yatırımları da göz önüne alınırsa bu rakamın çok daha yukarılara çıktığını ifade eden Vali Erkmen, Denizlili vatandaşların hayır yatırımlarına büyük ilgi gösterdiğini, kaymakamların da kendi yörelerinde devlet vatandaş işbirliği ile kamuya yararlı tesirler yapabileceğini söyledi.

Okuma yazma bilmeyen vatandaşların her yıl azaltılması gerektiğine de dikkat çeken Vali Erkmen, okul öncesi eğitimde çağ nüfusunun eğitime alınması ve bu alanda okullaşma oranının yüzde yüze çıkarılması gerektiğini ifade etti. Yatırım yapmak isteyen kişilerle bizzat devreye girilmesini, sorumluluk alınmasını ve yatırımcılara yardımcı olunmasını isteyen Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de tekstilin dışında tarım ve hayvancılığa da önem verildiğini ve modern tesislerin kurulduğunu ifade etti.

Vatandaşlara hizmet konusunda daha etkin olunmasını isteyen Vali Erkmen, çeşitli konularda kaymakamlara talimat vererek, ayrıca referandumda oy kullanmak için nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarasının arandığını da hatırlattı ve kaymakamların muhtarlarla birlikte hiç kimsenin bu nedenle vatandaşlık hakkını kullanamama gibi bir duruma düşmemesi için gerekli önlemleri almasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu