REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Akhan’da kuruldu

İftar sofrası Akhan’da kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede kurduğu iftarı sofrası bu kez Akhan Mahallesi’ne taşındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2015 Salı, 12:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Akhan Mahallesi’nde kuruldu. Akhan Pazaryeri’nde düzenlenen iftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akhanlıların yoğun ilgi gösterdiği iftarda Başkan Zolen ve eşi Berrin Zolan, mahalle sakinlerinin ramazanlarını tek tek tebrik etti. Başkan Zolan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bereketli ve kalabalık bir iftar olduğunu belirterek, yoğun katılımdan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Sabah Ankara’da olduğunu ve yoğun bir gün geçirdiğini anlatan Başkan Zolan, söz verdiği gibi Akhan’da düzenledikleri programda vatandaşlarla olmak için iftara yetiştiğini söyledi. İftar sofrasında Akhan’ın ihtiyaçlarını da vatandaşlarla görüşüp taleplerini aldığını ifade eden Başkan Zolan, ramazanın hizmet anlamında da bereketi olduğunu vurgulayarak, “Burada vatandaşlarımız anında bizlere ulaşarak dertlerini dile getirmiş oluyorlar. İnsanlarımızın dertlerine derman olmak için de tüm arkadaşlarımızla buradayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu