REKLAMI GEÇ

İpek: 31 Mart’ta Denizli Yeniden Doğacak

İpek: 31 Mart’ta Denizli Yeniden Doğacak

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Tavas’ta düzenlenen coşkulu açılış töreninde vatandaşlar ile buluştu.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 10:19

Tavas’ta düzenlenen seçim bürosu açılışına katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek vatandaşlar ve partililer ile bir araya geldi. Tavas MHP seçim ofisi açılışında Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu, Beyağaç Belediye Başkan Adayı Hüdai Pulaç ve Kale Belediye Başkan adayı İsmail Yarımca ile birlikte vatandaşa kazanma sözü verenMHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpekyeni Türkiye’yi kuracaklarını belirterek, “Tavas ile başlayacak değişim köyleri, ilçeleri, kalkınma hamlesi ile değişimi birlikte yapacağız. Denizli 31 Mart’ta yeniden doğacak. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları her ilçede başarıya ulaşacak ve Büyükşehir’i kazanacağız. Artık hak yiyenlere, ülkeyi bölenlere, ayakkabı kutuları ile vatandaşın parasını gasp edenlere karşı cevabı sandıkta vereceğiz. Haklının, halkın söz sahibi olduğu, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız bir ülkenin sağlam temellerini tekrar atacağız” dedi.

face twit

“PROJELERİMİZ HER ALANDA DOP DOLU”
Projelerinden de bahseden Ali İpek, “Sizler sadece bizlere, bu kadrolara destek verin. Yaşlısıyla, genciyle, işçisiyle, köylüsüyle, sanayicisiyle, esnafıyla, öğrencisiyle, kısacası herkese yönelik her alanda projelerimiz hazır. Önce hak edilen yaşam şartlarını sunacağız. Bununla birlikte ekonomik gücü için, birileri gibi ton balığı dağıtmayacağız, sizin balığınızı kendinizin tutması için öncü olacağız. Meslek sahibi olmak isteyenler meslek, iş kurmak isteyenlere destek olacağız. Bunlar zor değil. Bunları hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

TAVAS’TA GÖVDE GÖSTERİSİ
Tavas İlçe seçim bürosunun açılışına Denizli Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, İl Başkanı Fevzi Yeniçeri, Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu, Beyağaç Belediye Başkan adayı Hüdai Pulaş, Kale Belediye Başkan adayı İsmail Yarımca ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı. Görkemli bir açılış töreninin ardından, vatandaşlar ile adaylar arasında samimi diyaloglar gerçekleşirken, MHP Büyükşehir adayı Ali İpek vatandaşlara, “Siz bu desteği bizden esirgemeyin, zafer bizim değil Türk milletinin olacak. Biz sizin sesiniz, sizin eliniz olacağız. Siz isteyeceksiniz biz yapacağız” şeklinde seslendi…

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu