REKLAMI GEÇ

Jandarma çocuklar için seferber oldu

Jandarma çocuklar için seferber oldu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocukların güvende olabilmeleri için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. “İyi dersler şoför amca” projesi kapsamında servis şoförlerine eğitim veren jandarma ekipleri, gerçekleştirdiği denetimler ile de kazaların önüne geçmeye çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2017 Pazartesi, 12:07

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; sorumluluk alanlarında faaliyet yürüten okul servislerine yönelik başlattığı çalışmalarını kapsamının genişleterek sürdürüyor.

İYİ DERSLER ŞOFÖR AMCA
Jandarma, taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik başlattığı “İyi dersler şoför amca” projesi kapsamında eğitimlere aralıksız devam ediyor. Eğitimlerde çocukların güvenliğinin en üst seviyede sağlanması için şoförler düşen görevler anlatılıyor, yapması ve yapmaması gerekenler ile ilgili bilgiler veriliyor.

DENETİMLER YOĞUNLAŞTI
Bir yandan servis şoförlerine eğitim veren jandarma ekipleri, bir yandan da denetimlerini sürdürüyor.

Polisin de destek verdiği uygulama kapsamında 81 servis aracı denetlendi. Servis araçları ve sürücülerin kurallara uyup uymadıklarının kontrol edildiği denetimlerde kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapıldı, cezai işlemler uygulandı.

Jandarma ekipleri, çocukların güvenliğinin sağlanabilmesi için hem eğitim, hem de denetim çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu