REKLAMI GEÇ

Karayollarında buzlanmaya dikkat!

Karayollarında buzlanmaya dikkat!

Denizli’de dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, günlük yaşamın yanı sıra ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Şehirlerarası karayollarında buzlanma uyarısı yapılırken, Cankurtaran bölgesinde zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların çıkışlarına izin verilmiyor. Ağır tonajlı araçlar da bekletiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 09:15

Denizli merkezin yanı sıra Buldan, Babadağ, Kale, Güney, Çameli, Honaz ve Çivril’de etkili olan kar yağışı, günlük yaşamın yanı sıra ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Denizli’nin şehirlerarası bağlantılarının kesilmemesi için ekipler kar temizliğini yoğun şekilde sürdürürken, Denizli’nin Ankara, Antalya ve Muğla bağlantılarını sağlayan karayollarında buzlanma görüldü.

Bu yollarda trafiğe çıkacak sürücülere buzlanmaya karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu, zincirsiz veya kar lastiği olmadan yola çıkmamaları istendi.

CANKURTARAN’DA DURUM
Denizli’nin Antalya ve Muğla ile bağlantısını sağlayan karayolunun Cankurtaran geçişinde de trafik zaman zaman aksıyor. Trafik ekipleri, kayarak trafiği aksatan TIR ve kamyon gibi ağır tonajlı araçları bekletiyor. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların da yola devam etmelerine izin verilmiyor.

5 SAAT BEKLEDİLER
Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler, karayolunda mahsur kaldı. Yolun buzlanması nedeniyle kayan araçlar maddi hasara neden oldu. Kaza sonrası bir otomobilde mahsur kalan aile yaklaşık 5 saat çekiciyi bekledi. Yolda kalan araçlar çekiciler tarafından kurtarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu