REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’dan Başkan Zolan’a ziyaret

MÜSİAD’dan Başkan Zolan’a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı yatırımlarını anlatan Başkan Zolan “2015 yılında en çok ön plana çıkan projemiz teleferik oldu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2015 Pazartesi, 14:24

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ve yönetimini kabul etti.

MÜSİAD’ın Denizli ve Türkiye’deki çalışmaları hakkında Başkan Zolan’ı bilgilendiren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “MÜSİAD, Türkiye’nin yeni gücü. Denizli’de 20 yılı aşkın bir süredir var olan bir kuruluş. Sizlerle birlikte ülkemize ve Denizlimize hizmet edeceğiz” dedi.

MÜSİAD Denizli Şubesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, sivil toplum örgütlerinin önemini dile getirdi, birlik olmak gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Zolan, “Tek başınıza bazı şeyleri başarmak zor olabilir. Birlik olduğunuzda, beraber olduğunuzda başarılamayacak hiç bir şey; üstesinden gelinemeyecek hiçbir engel yok” dedi.

DENİZLİ DEV YATIRIMLARLA BULUŞUYOR
Yeni yıla az bir süre kala Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı yatırımlarına da değinen Başkan Zolan “2015 yılında en çok ön plana çıkan projemiz teleferik oldu. Bu yıl yaptığımız projelerimizle Denizli’ye farklı bir hava kattık. Denizli bu proje ile komşu illerin bir adım önüne geçti. Denizli’yi apayrı bir noktaya taşıdı. Bunun yanında altyapı ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce girilmeyen yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı gerçekten zor ve cesaret isteyen bir iş. Biz halkımızın sabrına, desteğine güvenerek altyapı çalışmalarına başladık. Biz başlamasaydık belki bir iki dönem daha Denizli sorunlarla karşılaşmazdı. Ancak 3-5 yıl sonra Denizli büyük sorunlar yaşayabilirdi. Ama yapılan çalışmalarla Denizli artık yüz yıl boyunca alt yapı sorunu yaşamayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu