REKLAMI GEÇ

Müzisyenlikten belediye başkan yardımcılığına

Müzisyenlikten belediye başkan yardımcılığına

Bundan tam 28 yıl önce Denizli Belediyesi’ne müzisyen kadrosundan girip, son olarak belediye başkan yardımcılığı görevini yapan ve toplamda 5 başkanla çalışan Ramazan Kar emekliye ayrıldı. Kar onuruna, Başkan Zeybekci yemek verdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2009 Salı, 18:10

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybeci, geçtiğimiz günlerde başkan yardımcısı unvanı ile emekliye ayrılan ve 1981’de Denizli Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Ramazan Kar onuruna bir veda yemeği verdi. Başkan Zeybekci, “Ramazan Bey ile çalışmak bir onurdur. Bundan sonraki hayatında mutluluk diliyorum” dedi. Çamlık Kırkahvesi’nde gerçekleştirilen yemeğe Ramazan Kar ve eşi Canan Kar, Başkan Yardımcıları Osman Zolan, Mustafa Ünal, Mahmut Güngör, Şamil Çınar, Mustafa Gökoğlan ile daire müdürleri katıldı.

Keyifli bir ortamda geçen yemekte konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ramazan Kar ile çalışmaktan onur duyduğunu dile getirerek bundan sonraki hayatında kendisine ve eşine mutluluk diledi. Bugüne kadar Denizli halkına ve belediyeye verdiği hizmetten dolayı kendisine teşekkür eden Başkan Zeybekci, “Her ne kadar aramızdan resmi olarak ayrılsa da bilgi ve birikiminden yararlanmaya ve görüşmeye devam edeceğiz. Kendisi ile çalışmaktan onur duydum. Vermiş olduğu hizmetlerden ve eşi hanım efendinin bu hizmetleri yerine getirirken vermiş olduğu desteğe, Denizli halkı adına teşekkür ediyorum. Hizmet süresini anlının akıyla, şerefli bir şekilde sona erdiren Ramazan Bey’e ve eşi Canan Hanım’a bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

28 yıllık çalışma hayatında belediyenin her kademesinde çalıştığını dile getiren Kar, edindiği tecrübelerini ihtiyaç duyulduğu takdirde her zaman aktarmaya hazır olduğunu söyledi. Son döneminde Başkan Zeybekci ile çalışmaktan ayrı bir haz aldığını dile getiren Kar, “Belediyenin her kademesinde çalıştım. Yaptığım işten büyük keyif aldım. Özellikle son dönemde başkanımızla çalışmak benim için büyük bir onur. Kendisine ve bu akşam burada olan herkese teşekkür ediyorum. Bilgi ve tecrübelerimden yararlanmak isteyen herkese yardımcı olmaya hazırım” diye konuştu.

Anıların konuşulduğu yemekte Başkan Zeybekci, verdiği hizmetten dolayı Ramazan Kar’a plaket sundu eşi Canan Kar’a ise çiçek verdi.

Ramazan Kar Kimdir?
28 yıl önce müzisyen olarak işçi kadrosuyla girdiği Denizli Belediyesi’nde başkan yardımcılığına kadar yükselen Ramazan Kar’ın hayat hikayesi gerçek bir başarı ve azim öyküsü niteliğinde. Ramazan Kar’ın hayatı 1981 yılında dönemin Belediye Başkanı Ahmet Acar’ın iş teklifiyle değişti. O güne kadar hayatını sahnelerde ve düğün törenlerinde müzisyenlik yaparak kazanan Ramazan Kar, Acar tarafından Denizli Belediye Tesisleri’nde (BELTES) akşamları canlı müzik yapması için, işçi kadrosuyla işe alındı. Uzun yıllar belediyenin müzisyeni olarak çalışan Kar, Denizli’de tanınmış birçok ismin düğünlerinde canlı müzik yaparak, mutluluklarına şahit oldu. Kar’ın BELTES’teki müzisyenlik hayatı 1987 yılında tesisin özelleştirilmesiyle sona erdi. Kar, bunun üzerine Denizli Belediyesi’nde memur olarak çalışmaya başladı. Ortaokul mezunu Ramazan Kar, eğitimini tamamlamayı kafa koydu ve ilk olarak liseyi dışarıdan bitirdi, üniversite sınavlarına girdi ve Açık Öğretim Fakültesi’ni kazandı. Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Ramazan Kar, belediyede de şef kadrosuna atanarak emlak servisinin başına getirildi. Burada çıkış yakalayan Kar, daha sonra Denizli Belediyesi Yazı İşleri Müdürü oldu. Bir süre sonra belediyecilik konusunda otorite olarak gösterilen Kar, meslek hayatının 27’nci yılında Başkan Nihat Zeybekci tarafından geçtiğimiz Ocak ayında Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı. Belediye başkanlarından Ahmet Acar, Ziya Tıkıroğlu, Ali Marım, Ali Aygören ve Nihat Zeybekci ile çalışan Kar, kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu