REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi camilerin bakımını üstlendi

Pamukkale Belediyesi camilerin bakımını üstlendi

Pamukkale Belediyesi ile Denizli Müftülüğü arasında, ilçe sınırları içerisinde bulunan camiilerin bakım ve onarımı ile temizliğini kapsayan bir protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2015 Çarşamba, 15:12

Pamukkale Belediyesi geçen hafta okullarla ilgili yapılan protokolden sonra bu kez de camilerle ilgili protokol imzaladı. Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan protokol törenine Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Müftüsü Mehmet Aşık ve Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Aşık, törende yaptığı konuşmada, imzalanan protokolle camilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında Pamukkale Belediyesi’nin yanlarında olacağını söyleyerek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

Gürlesin de, ilk etapta Müftülük bütçesinin yetersiz kaldığı yerde devreye gireceklerini belirterek, “İlçemizde bulunan 158 caminin halıları yıkanıp, gerekirse değiştirilmesi sağlanacak. Şadırvan ve peyzaj ile temizlik gibi çalışmalar yapılacak. Camilerin altında olan boş kalan yerleri de Kuran kursu haline dönüştürmek için çalışacağız. Biz bu konuda özel ekipler oluşturduk. Biz hem okullara hem de camilere gereken önemi vermeye devam edeceğiz. Yapılan bu protokol bence örnek olmalı” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Camilerin bakımı çok önemli. Sayın Başkan’ın destekleri bizleri memnun ediyor. Bu hizmetlerle Gürlesin binlerce kişinin duasını alacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu