REKLAMI GEÇ

Seçim heyecanı Denizlihaber’de

Seçim heyecanı Denizlihaber’de

Denizli’nin büyükşehir statüsüyle gireceği ilk yerel seçimler, bugüne kadar benzeri görülmemiş bir yarışa sahne oluyor. Partilerin aday adayları, aday olabilmek için kıyasıya bir rekabet içinde. Siyasetin ısındığı bu ortamda Denizlihaber, ilçe ilçe gezerek seçimin nabzını tutuyor. Seçmenler nasıl bir başkan bekliyor, adaylar nasıl bir süreç izliyor? Pazartesi günü Sarayköy’ün atmosferini yansıtıyoruz…

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2013 Cumartesi, 18:56

Tüm ülkede olduğu gibi Denizli’de de yerel seçim heyecanı var. Bu heyecan adayların açıklanma süreci yaklaştıkça daha da artıyor. Birkaç ilçe dışında henüz hiçbir parti kesin adaylarını açıklamış değil. Birçok ilçede onlarca aday adayı, partisinin vitrine çıkaracağı isim olmak için yarışıyor.

BAŞKANLAR DA YENİDEN VİZE İSTİYOR
Tekrar göreve talip olan mevcut belediye başkanları, partilerinden yeni dönem için de vize alabilmek için çaba harcıyor. Başkanlar, hizmetlerini anlatıyor, yeni dönem için projelerini açıklıyor.

PARTİ TEŞKİLATLARI KAYNAYAN KAZAN
Bu seçimler, köylerin de artık mahalle olması nedeniyle çetin bir mücadele ortamını beraberinde getirecek. Parti teşkilatları kaynayan kazan… Teşkilat yöneticileri, en doğru adayı seçebilmek, bunu yaparken de küskünlüklere ve partiye zarar getirecek ortamlara meydan vermemeye özen gösteriyor. Henüz adaylar belirlenip, vatandaşın karşısına çıkılmamış olsa da, partilerin yaşadığı süreç en az seçimler kadar zorlu geçiyor.

SEÇİM HEYECANI DENİZLİHABER’DE
Her partinin deyim yerindeyse kendi içinde kaynayan kazan olduğu bir atmosfer var. Böyle bir ortamda seçimin nabzını Denizlihaber tutuyor. İlçe ilçe dolaşan Denizlihaber, hem aday adaylarını, hem de vatandaşın beklentilerini okuyucularına taşıyor. Parti sınıflandırması olmadan tüm aday adayları ve belediye başkanları, hem hizmetleri, hem de projeleriyle viitrine taşınıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu