REKLAMI GEÇ

Vali’ye Memur-Sen’den ziyaret

Vali’ye Memur-Sen’den ziyaret

Memur-Sen Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Baysal, şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ettiler.

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2008 Çarşamba, 00:00

Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan Başkan Mehmet Baysal, sendikalarının çalışmaları, üye yapıları ve hedefleri konusunda Vali Erkmen’e bilgi verdi. Denizli’de 4 bin 500 üyeleri olduğunu belirten başkan Baysal, “Şu anda Denizli’de üye sayısı bakımından ikinci sıradayız. Sendikamız hizmet sendikacılığı anlayışı ile hareket etmekte ve çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir” dedi. Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Sert ise “Eğitime verdiğiniz destek bizleri mutlu ediyor ve bu desteğinizden dolayı size üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Vali Erkmen, eğitime olan desteklerinin her zaman süreceğini, Denizlili hayırseverlerin de eğitime çok önemli destekler verdiklerini, eğitim alanına verilen destekler ve yapılan yatırımlar sonucunda Denizli’nin üniversite sınavlarında birincilikler elde ettiğini ifade etti. Vali Erkmen, “Denizli eğitime verilen destekler sayesinde önemli başarılar elde etmiştir. Ancak başarı sürekli olursa başarı sayılır. Bir yıllık, iki yıllık başarılar geçici olur. Başarımızın sürekli olabilmesi için elde ettiğimiz birincilikleri korumamız lazım” dedi. Vali Erkmen, Memur-Sen heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Memur-Sen Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Baysal ve Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Sert, sendikalarının yayınlarından olan kitapları Vali Erkmen’e takdim ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu