REKLAMI GEÇ

VAN’A YARDIM DEVAM EDİYOR

VAN’A YARDIM DEVAM EDİYOR

Denizli Belediyesi Van’da yaşanan depremin ardından başlattığı yardım kampanyasını sürdürüyor. Sevgi Eli aracılıyla toplanan yardım malzemelerini daha önce 2 TIR ile Van’a ulaştıran Denizli Belediyesi, acil ihtiyaç malzemelerinin yüklü olduğu 3.TIR’ı da Van’a gönderdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2011 Cuma, 19:53

Denizli Belediyesi hayırseverlerden gelen yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor. Denizli Belediyesi Van’da yaşanan depremin ardından başlatılan ve Sevgi Eli aracılığıyla sürdürülen yardım kampanyasında 3.TIR’ı da Van’a gönderdi.

Van depreminin ardından seferber olan Denizlililerin yardımlarını tasnifleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli ekibi yine yoğun bir çalışma sonucu 3.TIR’ı da Van’a yolcu etti.

Van’da yaşanan depremin ardından başlatılan yardım kampanyası kapsamında şimdiye kadar Van’a 2 TIR acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım malzemesi gönderildiğini dile getiren Çınar, “Van’daki acı bizim de acımızdır. O nedenle yaşanan bu acıya sessiz kalamazdık. Bu nedenle ilk gün hemen harekete geçtik ve Denizlililerin katkısıyla bu güne kadar 2 TIR malzeme gönderdik. Bu günde 3.TIR’ı yola çıkarıyoruz. Binlerce battaniye, yorgan, ısıtıcı, giyim eşyaları ve kuru bakliyattan oluşan yardım malzemelerinin sağlıklı bir şekilde oraya ulaşmasını temenni ediyorum. Kampanyaya destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 18 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 36Az Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu