REKLAMI GEÇ

Zolan: Sanat Merkezi küllerinden doğacak

Zolan: Sanat Merkezi küllerinden doğacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yangında kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi’nin Nisan-Mayıs döneminde hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 14:26

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık iki yıl önce yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Duvar imalatları ve mekanik tesisat işleri devam eden inşaatla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Zolan, “Yangın sonrası enkazı kaldırdık ve sanat merkezimiz ‘küllerinden yeniden doğacak’ dedik. Çok şükür projemizi yaptık, ihalemizi yaptık. Artık yapımının da son aşamasına doğru geliyoruz. Yanan sinemamız daha güzel bir şekilde daha kullanılır ve halkımıza en iyi hizmet eder şekilde yeniden yapılıyor. İnşallah Nisan-Mayıs aylarında halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

İnşaatta yoğun bir çalışma olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Kalite anlamında baktığımızda gayet güzel görüntüler var. Kontrol mühendislerimiz, mimarlarımız, arkadaşlarımız sürekli bu inşaatta. İnşallah güzel bir sonuç çıkacak. Bu eser de hepimizin eseri, Denizlimizin eseri olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu