REKLAMI GEÇ

Zolan; Sevindik ve Anafartalar’da düzenlenen mitinglere katıldı

Zolan; Sevindik ve Anafartalar’da düzenlenen mitinglere katıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik’te düzenlenen mahalle mitingde yağmur altında vatandaşlara seslendi. 5 yıl önce aynı yerde düzenlenen mitingde de yağmur yağdığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, “Tarih tekerrür ediyor” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2019 Cuma, 16:50

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Sevindik ve Anafartalar Mahallesi’nde düzenlenen mitinglerde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Osman Zolan, Sevindik Mahallesi’nde yağan yağmur altında vatandaşlara seslendi.

Konuşmasına, “Tarih tekerrür ediyor” diyerek başlayan Başkan Zolan, “Tam 5 yıl önce 2014’te aynı bu yerde bu tırın üzerinde bugünkü gibi beraber ıslandık yağan yağmur altında” derken vatandaşlarda hep bir ağızdan “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” şarkısını söyledi.

Meydan “Yaparsa Osman Zolan yapar” tezahüratlarıyla inledi
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 yıl önce o anı hiç unutmuyorum. Bir kardeşimizin kucağında çocuğu vardı. Belki bundan daha fazla yağmur yağıyordu. Çok şükür birlik ve beraberliğimiz devam etsin” demesi üzerine bu kez vatandaşlar “Yaparsa kim yapar?, Yaparsa Osman Zolan yapar” tezahüratlarıyla meydanı inletti. Başkan Zolan ise, “Yaparsak birlikte yaparız” diyerek, içerisinde Sevindik’in de olduğu toplam 9 mahallenin baştan aşağı alt yapısını değiştirecek ihalenin 3 Nisan’da yapılacağını müjdeledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu