REKLAMI GEÇ

Zolan’ın halk günü buluşmaları başlıyor

Zolan’ın halk günü buluşmaları başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Halk Günü buluşmaları kapsamında Denizlililer ile bir araya gelecek. Her ayın ilk Salı günü düzenlenecek Halk Günü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin zemin katındaki kapısından girenler, Zolan ile karşılaşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2015 Pazartesi, 11:24

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlar ile yüz yüze görüşmek için Halk Günü düzenliyor. Halk Günü buluşmaları her ayın ilk Salı günü olacak. Bu ayın buluşması yarın gerçekleşecek ve Büyükşehir Belediyesi’nin zemin katındaki kapısından içeriye girenler, Halkla İlişkiler Bölümü’nde kendilerini bekleyen Zolan ile görüşecek.

Başkan yardımcıları ve daire başkanlarının da hazır bulunacağı Halk Günü’nde belediyeye gelen vatandaşlarla yüz yüze görüşecek olan Başkan Zolan, yarın tüm gününü bu buluşmaya ayıracak. Saat 10.00’dan itibaren atandaşların istek, problem ve önerilerini dinleyecek.

Halk Günü uygulamalarının ilkini 4 Ağustos alı günü gerçekleştireceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün tüm randevularımız vatandaşlarımız için olacak. İsteyen herkes gelip burada benimle görüşebilecek. Gün boyu vatandaşlarımızla bir arada olup, insanımızın sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

Halk Günü’nü her ay düzenli olarak gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Bugüne kadar her zaman halkımızın içinde olduk. Hiçbir zaman halkımızla aramızda kapılar, duvarlar olmadı. Projelerimizde de ‘ben yaptım oldu’ demedik, vatandaşlarımızın da fikrini alarak, her zaman şeffaf yerel yönetim anlayışıyla hareket ettik. Halk günlerini de gelenekselleştirerek bu anlayışı daha da ileri bir seviyeye taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

salih sarac   -  Bağlantı 4 Ağustos 2015, 02:01

hepsi hikaye. gercekten dikkate alacaklarını bılsem gıdıp derdımı anlatıcam ama konusuluanlar orda kalacak. esnafın okadar sorunu var bırakın dınleyip sorun cozmeyı gorusmek bıle mumkun olmadı.

horoz   -  Bağlantı 3 Ağustos 2015, 22:09

randevuyla dahi görüşemedik.cam horoz heykelinin ne şekilde olacağı dışında hangi projelerinizi halka sordunuz,hangi sivil toplum örgütlerinin fikrini aldınız?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu