REKLAMI GEÇ

Annelerini hastane odasında terk edip gittiler

Annelerini hastane odasında terk edip gittiler

“Hayırsız evlat” sözü Denizli’de vücut buldu. 82 yaşındaki felçli kadın, Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü odada kızı ve torunu tarafından terk edildi. Kızı, çekmeceye “Biz annemize bakabilecek durumda değiliz” notunu bırakarak kaçtı. Yaşlı kadın, tedavisinin ardından Huzurevi’ne yerleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2019 Perşembe, 11:46

Çocukları tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilen ve felçli olduğu öğrenilen Emine G. yıllarca emek vererek büyüttüğü çocukları tarafından terk edildi.

Annelerinin tedavisi devam ederken çekmeceye “Biz annemize bakacak durumda değiliz” notunu bırakarak odadan çıkan kızı ve torunu ortadan kayboldu.

HASTA YAKINI TEPKİ GÖSTERDİ
Durumu fark eden odadaki bir başka hastanın yakını, annelerini hastane odasında terk eden kızını ve torununu buldu, yaptıklarına tepki gösterdi. Hasta yakınının tepkisine rağmen vicdansız kız ve torun, arkasına bile bakmadan kaçtı.

HASTANE YÖNETİMİNE BİLDİRİLDİ
Yaşananların Denizli Devlet Hastanesi yönetimine bildirilmesinin ardından yaşlı kadın için seferberlik başlatıldı. Yönetim, yaşlı kadının bakımı için hastane çalışanlarına talimat verdi, refakatçi görevlendirilmesi için de çalışma başlatıldı.

Yaşanan üzücü durum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne de bildirildi.

ÖZTÜRK: “DEVLET VATANDAŞINI ORTADA BIRAKMAZ”
Sağlık Müdürü Berna Öztürk, yaşananları doğruladı. Çocukları tarafından terk edilen felçli kadının hastanede kontrol altında olduğunu belirten Öztürk, “Maalesef böyle bir olay yaşındı. Hastane yönetimi devreye girdi, gerekenler yapıldı. Durumu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne de bildirdik. Onlar da soruşturma başlatacaklar. Hastamıza refakatçi verilecek, tüm tedavileri eksiksiz yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti devleti hiçbir vatandaşını ortada bırakmaz” dedi.

Yorumlar

Sevda gulgun   -  Bağlantı 7 Kasım 2019, 12:00

Sözün bittigi yer yaziklarolsun böyle evlatlara

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu