REKLAMI GEÇ

Başkanların dayanışması

Başkanların dayanışması

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, her alanda gerçekleştirdikleri bilgi paylaşımı ile çalışmalarında birbirlerine destek sağlıyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2014 Cumartesi, 12:09

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, diğer ilçe belediyelerine örnek olacak şekilde her alanda işbirliğini sağlayacak adımlar atıyor. Zaman zaman karşılıklı ziyaretlerde bulunarak değerlendirmeler yapan başkanlar, “yararlı sonuçlar vereceğine inanıyoruz” dedi.

Bu ziyaretlerden birisini gerçekleştiren Subaşıoğlu, Pamukkale Belediyesi’nde kendisini evinde gibi hissettiğini belirterek, “İstişare için geldim. Bilindiği üzere 15 gün önce de gelmiştim. Şimdi tekrar buradayım. Başkanımız Gürlesin ile hemen hemen her konuda bilgi alışverişi yapıyoruz. İki ilçemizin daha da güzel olması için, işbirliği için bu ziyaretlerimiz devam edecek. Her alandan işbirliği ve istişare yapacağız” dedi.

“AYRILMAZ BİR BÜTÜNÜZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de işbirliğinin önemini vurgulayarak, “Yeni kurulan belediyelerin başkanları olarak sık sık bir araya gelip görüş alışverişi yapmaktayız. Kısa süre önce başkanımızı makamında ziyaret edip istişare yapmıştık. Bugünde kendileri bizleri ziyaret edip genel anlamda bir görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de her iki belediye başkanı ayrılmaz bir bütündür. Amacımız tek gayemiz halkımıza hizmettir. Her iki belediye başkanı kendi ilçelerindeki tecrübelerini birbiriyle paylaşacaktır. Bu tür bilgi paylaşımlarımız artarak devam edecektir. Ben tekrar hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

İstişare toplantısına Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Abdullah Sevinçli ile Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 19 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 20 33Parçalı Bulutlu