REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu Belediyesi

Subaşıoğlu Belediyesi

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinin nikah salonunu eşine armağan eden Muhammet Subaşıoğlu, 31 Mart seçimlerine de belediye imkanlarıyla hazırlanıyor. Seçim gezilerinde dağıttığı çantayı Merkezefendi Belediyesi bütçesiyle bastıran Subaşıoğlu’nun, seçim ofisinin inşaatında belediye personeli çalıştırdığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2019 Perşembe, 09:56

31 Mart Yerel Seçimleri’nin en renkli geçeceği bölgelerden biri Merkezefendi. CHP’nin adayı Şeniz Doğan’ın karşısında ter dökecek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, billboardlardan seçim ofislerine seçim hazırlığının içinde.

PROMOSYON BELEDİYE BÜTÇESİNDEN
Seçimin meşhur promosyonu bez çanta bastırmayı da unutmayan Subaşıoğlu, kendi seçimlerinde dağıtmaya başladığı promosyonu bedavayla getirmek için Merkezefendi Belediyesi logosu kullandı. Çantanın üzerine artık bir belediye başkan adayı olduğunu belirtmek yerine, “Belediye Başkanı” ibaresini yerleştirerek maliyeti Merkezefendi Belediyesi’ne yüklediği gözlenen Subaşıoğlu’nun bedavacılığı bununla da sınırlı değil.

SEÇİM OFİSİNDE
MERKEZEFENDİ
İŞÇİLERİ ÇALIŞMIŞ!
Önceki gün sosyal medyada paylaşılan iki ayrı fotoğrafla Atatürk Parkı köşesindeki seçim ofisinde Merkezefendi Belediyesi personeli ve malzemelerinin kullanıldığı da anlaşıldı. Fotoğraflarda belediye araçlarıyla taşınan inşaat malzemeleriyle, yine belediye üniformalı personel tarafından tadilat yapıldığı gözleniyor.

TÜRKİYE’YE REZİL OLMUŞTUK
Subaşıoğlu daha önce de kamu malını kendi romantizmine alet etmiş, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda eşiyle birlikte ‘belediye personeline’ romantik bir klip çektirip, sosyal medya paylaşımıyla salonu eşine ithaf ettiğini söylemişti. Paylaşım ve klip kısa sürede ulusal medyanın gündemine gelmiş, bu komik durum yüzünden Denizli Türkiye’ye rezil olmuştu.

Yorumlar

ERSAN TUNCER   -  Bağlantı 7 Şubat 2019, 12:13

görgüsüzlük, bedavacılık.

murat   -  Bağlantı 7 Şubat 2019, 12:01

milletimizin Belediyemizin imkanlarıyla şahsi işleri için yapılıyorsa bu imkanları kullanıyorsa haram zıkkım olsun.

zafer   -  Bağlantı 7 Şubat 2019, 10:28

Şeniz hanım bu kozu iyi kullanmalı bence…. var mı öyle; milletin hakkını yemek, kendi malı imiş gibi tepe tepe kullanmak !!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu