REKLAMI GEÇ

Önce yumrukla saldırdı, sonra bıçak çekti

Önce yumrukla saldırdı, sonra bıçak çekti

Merkezefendi’nin Bakırlı Mahallesi’nde, şehir içi yolcu taşıyan minibüsün aynasına çarpan başka bir minibüsün sürücüsü, kendisini uyaran yolcu minibüsünün şoförüne önce yumrukla saldırıp daha sonra bıçak gösterdi. O anlar ise minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 17:47

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
Olay, geçen 31 Temmuz’da, Merkezefendi İlçesi Bakırlı Mahallesi’nde, İzmir karayolunda meydana geldi. Bakırlı-Bayramyeri hattında yolcu taşıyan 25 yaşındaki Beycan Gülsev, yönetimindeki 20 M 0376 plakalı minibüsle, Havcıeyüplü Mahallesi’nden Tren Garı istikametine doğru giderken, yol kenarında durdu. Bu sırada, yolcu minibüsünün yanından geçen, sürücüsünün adı bilinmeyen 20 AKP 91 plakalı beyaz transit minibüs, Gülsev’in kullandığı yolcu minibüsünün sol aynasına çarptı. Camdan minibüs şoförüne dikkatli olmasını söyleyen Gülsev, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Yolcu minibüsünün şoförü Gülsev’e hakaret eden diğer sürücü, şoför koltuğundan kalkıp, cam kenarına gelerek yumruk atmaya çalıştı. Minibüste yolcular olduğu için şoförle tartışmaya girmeyen Gülsev, yoluna devam etti. Ancak transit minibüsün şoförü, yolcu minibüsü hareket halindeyken, önünü kesip, bu kez de elinde bıçakla geldi. Camdan bıçakla tehdit edip, hakaret ettikten sonra geri döndü.

Sürücünün minibüs şoförünü dövmeye çalışması, minibüsle önünü kesmesi ve bıçakla tehdit etmesi, yolcu minibüsünün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayın ardından Çınar Polis Merkezi’ne giden Gülsev, kendisine bıçak çeken sürücüden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, o sürücüyü arıyor.

Aynasına çarpan minibüs şoförünün önce kendisine hakaret etmeye başladığını söyleyen Beycan Gülsev, “Şoför koltuğundan bana uzanarak vurmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Araçta yolcu olduğu için ben de tartışmaya girmedim ve normal yoluma devam ettim. Kullandığım minibüsün sağ tarafından önüme kırdı ve sağ aynama çarparak önümde durdu. Araçtan elinde bıçakla inip, bıçağı bana doğru savurdu. Kullandığım aracın kapısı kilitli olduğu için bana saldıramadı. Bir müddet sonra da ayrıldı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu