REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den özel çocuklara özel hediye

Merkezefendi’den özel çocuklara özel hediye

Merkezefendi Belediyesi, özel çocukların eğitim öğretim gördüğü Denizli Özel Eğitim Anaokulu’na ders malzemeleri yardımında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2016 Pazartesi, 17:39

Merkezefendi Belediyesi, Denizli Özel Eğitim Anaokulu’na eğitim ve öğretim için gerekli olan ders malzemeleri hediye etti. Okulda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.

denizli-merkezefendi-ozel-cocuklara-hediye-1

GÖRÜR: ONLARA HİZMET GÖREVİMİZ
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, törende yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir ortamın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bugün burada alınan malzemeler okulumuzun ve çocuklarımızın önemli ihtiyaçlarından birini karşılıyor. Bu anlamda Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Toplumumuzda dezavantajlı kesimler var. Onlara hizmet etmek hepimizin görevidir” dedi.

denizli-merkezefendi-ozel-cocuklara-hediye-2

SUBAŞIOĞLU: EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, eğitime desteklerinin süreceğini kaydederek, “Çok özel bir okula ayrıcalıklı eğitim materyalleri ile katkıda bulunduk. Bu okulumuzun çevre düzenlemesi belediyemiz tarafından yapılmıştı. Bu vesileyle de yapılan işleri görmüş olduk. Çocuklarımızla bir hasbihal ettik. Burası Merkezefendimiz sınırları içerisinde devletimizin dezavantajlı konumdaki çocuklarımıza sunduğu Türkiye’de örnek gösterilecek bir okul. Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde de eğitime desteğimiz sürecek” diye konuştu.

denizli-merkezefendi-ozel-cocuklara-hediye-3

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, katkılarından dolayı Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bizim özel eğitim okullarında çok hizmete ihtiyacımız var. Okul müdürümüz tarafından talep edilen ve çocuklarımızın olmazsa olmazı içinde yer alan ders materyalleri var. Belediye başkanımızın böyle güzel bir okula özel çocuklarımıza yaptığı katkıdan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak minnet ve şükran duygularımı iletiyorum” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu