REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den bu yıl da 5 bin bisiklet

Merkezefendi’den bu yıl da 5 bin bisiklet

Merkezefendi Belediyesi, bu yıl da öğrencileri bisiklet hediyesiyle sevindirecek. Geçen yıl 5 bin bisiklet dağıtan Merkezefendi Belediyesi, bu yıl da 5 bin öğrenciye bisiklet hediye edecek. İlk dağıtım yapılırken, hediyelerini alan öğrenciler, bisikletler ile belediyenin logosunu oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2016 Çarşamba, 15:46

Merkezefendi Belediyesi’nin bisiklet dağıtımı, Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Törene, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Ayhan Mazıoğlu ve Fatih Işık ile daire müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, törendeki konuşmasında, geçen yıl “arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz” temasıyla 5’den 6. sınıfa geçen 5 bin öğrenciye bisiklet hediye ettiklerini anımsattı.

DAĞITIM NİSAN SONUNA KADAR SÜRECEK
Bu yıl da kampanya çerçevesinde 5. sınıfı bitiren 5 bin öğrenciye nisan ayı sonuna kadar 5 bin bisiklet hediye edeceklerini belirten Subaşıoğlu, “Merkezefendi olarak okullara ve eğitime büyük önem veriyoruz. Bu okulumuzun da içinde bulunduğu 10 okulumuzda portatif yüzme havuzları kurarak 5 bin öğrencimize yüzme eğitimi verdik. Yine ilçe sınırları içinde birçok öğrencimize eğitim yardımları yapıyoruz. Bu yıl 1. sınıfa başlayan 5 bin öğrencimize çanta hediye ettik. Yine eğitimle ilgili birçok konuda projelerimizi üretmeye devam edeceğiz. Bütün çocuklarımız bu yaz boyunca arabadan inerek bisiklete binecekler. Şimdiden bisikletlerin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-ikinci-5-bin-bisiklet-dagitacak-1

BELEDİYE LOGOSUNU OLUŞTURDULAR
Bu arada, bisikletlerini alan yaklaşık bin öğrenci, okul bahçesinde bisikletleriyle Merkezefendi Belediyesi’nin logosu oluşturdu. Öğrenciler geçen yıl da bisikletlerle ay yıldızlı bir görüntü oluşturmuştu.

Yorumlar

muhammet   -  Bağlantı 22 Mart 2016, 15:47

Bu bisiklet nerde dagilitiyor

ayhan   -  Bağlantı 16 Mart 2016, 21:23

iyi hoş ama maddi durumu iyi olanlara verilmemesi daha yerinde olur, ihtiyaç sahibi alamayacak durumda olanlara verilsin, paralar boşa gitmesin ya da verilecek çocuklar içn başarı kriteri aransın, herkese verince önemi kalmıyor

Büşra   -  Bağlantı 16 Mart 2016, 21:23

sayin başkan amca,, abalıoğlu yem sanayi ortaokulundan başlayn nooooluurrr!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu