REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin bütçe mesaisi başladı

Merkezefendi’nin bütçe mesaisi başladı

Merkezefendi Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında 2016 yılı bütçesi görüşülecek. 151 milyon lira olarak hazırlanan tahmini bütçeyi oylayacak olan meclis üyeleri, vergi ve harç tarifelerini yeniden belirleyecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2015 Cumartesi, 10:43

Merkezefendi Belediye Meclisi Ekim ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun başkanlık ettiği birleşimde meclis üyeleri, 3’ü bütçe ile ilgili olmak üzere toplam 9 gündem maddesini ilgili komisyonlara havale etti.

TAHMİNİ BÜTÇE 151 MİLYON LİRA
Ekim ayı toplantısının son birleşiminde görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Merkezefendi Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesi 151 milyon lira olarak meclise sunuldu. Meclis üyeleri, bütçenin yanı sıra, belediyenin performansını oylamak, vergi ve harç tarifelerini yeniden belirlemek üzere toplanacak. Merkezefendi Belediyesinin 2015 yılı bütçesi 90 milyon lira olarak kabul edilmişti.

merkezefendi_meclis_bütçe_başladı_alt1

“BEN YANLIŞ YAPMADIM”
Ekim ayı toplantısının ilk birleşiminde meclis üyelerinin karşısına çok iyi hazırlanarak çıkan Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilkokul 1.sınıf öğrencilerine dağıttığı okul çantalarındaki isim eleştirilerine cevap verdi.

merkezefendi_meclis_bütçe_başladı_alt

Antalya’dan İzmir’e Yalova’dan Edirne’ye kadar CHP’li belediye başkanlarının sosyal yardımları ile ilgili görselleri meclis üyelerine sunan Subaşıoğlu, “Bunları polemik olsun diye göstermiyorum. CHP’li belediye başkanlarının yaptıklarını yanlış demiyorum. Bende yanlış yapmadım. AK Parti’nin adayı olarak seçimlere girdim ve kazandım. Şimdi 262 bin kişinin başkanıyım. O nedenle kurumsal bir kimliği temsil eden en üstteki kişi olarak çantaların üzerinde benim ismimin yazması yanlış değildir” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, belediyenin bir aylık çalışmaları ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu