REKLAMI GEÇ

Soba kurbanı Seda’nın müdüründen yürek dağlayan paylaşım

Soba kurbanı Seda’nın müdüründen yürek dağlayan paylaşım

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Seda Kesikbaş’ın ölümü, eğitim gördüğü Hayırseverler Ortaokulu’nda da büyük üzüntü yarattı. Okul Müdürü Osman Kovan, öğrencisi Seda için yürek dağlayan paylaşım yaptı. Kovan, okullarının nadide çiçeklerinden birini kaybettiklerini belirterek, “Bir evlat yitirmiş olmanın tarif edilmez kederini yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2020 Cumartesi, 12:30

Gerzele Mahallesi’nde sobadan sızan gazdan etkilenen 13 yaşındaki Seda Kesikbaş hayatını kaybetmiş, kardeşleri Sude ve Sena ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hayırseverler Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olan Seda Kesikbaş, dün karne alacaktı, ancak mümkün olmadı. Beklenmedik ölümüyle tüm sevenlerini hüzne boğan Seda’nın okulunda da yas vardı. Oturduğu sırası çiçeklerle süslendi, arkadaşları gözyaşlarıyla veda etti.

OKUL MÜDÜRÜNDEN YÜREK DAĞLAYAN PAYLAŞIM
Hayırseverler Ortaokulu Müdürü Osman Kovan ise sosyal medyadan yürek dağlayan bir paylaşım yaptı. Seda’nın oturduğu fotoğrafı ve çiçeklerle süslenmiş sıranın fotoğrafını paylaşan Osman Kovan, okulun nadide çiçeklerinden birini kaybettiklerini söyledi, bu paylaşımı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu