REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu’nu evinde ağırladı

Subaşıoğlu’nu evinde ağırladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, demokrasi nöbetleri sırasında kendisini davet eden 80 yaşındaki Hacer Karakaş’ı evinde ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 14:35

Demokrasi Nöbetleri sırasında Merkezefendi Belediyesi’nin ikramlarından alan Hacer Karakaş, karşılaştığı Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na “sizi evimde konuk etmek istiyorum” dedi. Subaşıoğlu da bu davete uyarak Karakaş’ı ziyarete gitti.

Subaşıoğlu’nu evinde ağırlamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Hacer Karakaş, “Ben ve çocuklarım Demokrasi Nöbetleri boyunca meydandaydık. Merkezefendi Belediyesi’nin ikramları sırasında başkanımızı gördüm. Kendisini evime davet ettim. Sağ olsun bizi kırmadı ve geldi. Acı kahvemizi içti. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler. Allah başkanımızdan razı olsun” dedi.

Karakaş’a teşekkür eden Subaşıoğlu da, “Demokrasi nöbetleri boyunca 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız ülkemiz için meydanlarda demokrasisine sahip çıktı. İlimizde de günlerce vatandaşlarımızla birlikte nöbetteydik. Hacer teyzemiz bizleri demokrasi nöbetleri sırasında evinde ağırlamak istediğini söylemişti. Bizde bugün Hacer teyzemizin davetine icabet ettik. Kendisini ziyaret ederek hayır dualarınız aldık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu