REKLAMI GEÇ

Pamukkale için tanıtım projesi

Pamukkale için tanıtım projesi

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz, bir dönem Pamukkale’nin dünyaya tanıtılması adına yapılan ama son yıllarda düzenlenmeyen organizasyonları “Pamukkale Bayramı” adı altında tekrar hayata geçireceğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2013 Salı, 13:03

Ak Parti Pamukkale İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli’nin en önemli turizm merkezi olan Pamukkale’nin yeniden dünyaya tanıtımı için 10 gün sürecek bir etkinlik dizisi ile ilgili projesini açıkladı.

Pamukkale Bayramı adı etkinliklerle, bu önemli kültür ve doğa mirasının, adına yakışır şekilde tanıtılması gerektiğini ifade eden Yılmaz,  “Pamukkale Dünya’nın gözbebeği. Böyle bir değeri Pamukkale Bayramı ile uluslar arası bir etkinlikle gözler önüne sereceğiz. Pamukkale İlçesi, Pamukkale adı sayesinde, bu doğal ve tarihi mirasın referansı ile dünya tarafından tanınan bir ilçe haline gelecek. Bizler bu isime yakışan hizmeti vermek için dünya çapında bir geleneği yaşatacağız. Eskiden Pamukkale Bayramı Günleri olurdu. Artık bu gelenek dünya çapında bir etkinliğe dönüşecek. Pamukkale İlçemiz sınırları içinde 10 günlük bir Pamukkale Bayramı Günleri olacak. Üreten Denizli gerek sanayi, gerek tarım ve gerek diğer ürünleri, eserleri ile dünya piyasasına daha çabuk çıkacak. Antik Tiyatromuz ve Pamukkale’miz sayesinde dünya kenti olmanın yolunu açacağız” dedi.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 17:33

proje güzel yapılabilir proje fakat başkan yaparmı projesini açıklarken yüz ifadesinden anlamak gerekirdi o yok ama

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 13 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 12 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 11 22Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10 25Parçalı Bulutlu