REKLAMI GEÇ

İnsanlar sever koşanı, Mevlam sana versin başarı

İnsanlar sever koşanı, Mevlam sana versin başarı

Adaylığının açıklanmasından sonra çalışmalarına ara vermeden sürdüren Vural, kısa sürede vatandaşların sevgisini kazandı. Başkan Vural’ı yakından takip ettikleri ve çalışmalarını takdir ettiklerini söyleyen ilçe sakinleri, methiyeler de düzüyor. Ali Dokuz isimli Amca’nın Vural’a düzdüğü methiye ise duyanları tebessüm ettirdi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2014 Cuma, 11:12

Semt ziyaretleri, ev toplantıları, pazaryeri ziyaretleri yaparak sürekli vatandaşlarla bir araya gelen CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, bu çalışmaların meyvesini 30 Mart akşamı halkımızla birlikte toplayacağız’ dedi. Vural, “Herkesin isteği genel olarak tek bir noktada birleşiyor, herkes güven istiyor, herkes şeffaf bir belediyecilik istiyor, yapılan çalışmaların tek bir zümreyi değil, herkesi kucaklayan bir anlayışla yapılmasını istiyor. Biz de Karahayıt Belediyesi’ndeki 10 yıllık görevimiz boyunca edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi, yine pozitif bir anlayışla Pamukkale İlçesi’nde yapacağımız hizmetlerde kullanacağız. Herkesin beklentisini karşılayarak, hiç kimseyi yapacağımız çalışmalarla mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu. “Önce İnsan, sonra İnsan” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Vural, bu sloganın zaten hizmet anlayışlarını tam olarak ortaya koyduğunu söyledi.

“AY ÇEKER OTUZ, AYRIMCILIKTA YOKUZ, BENDENİZ ALİ DOKUZ”
Vatandaşlarla oldukça samimi bir iletişimi olan Vural’ın seçim gezileri, zaman zaman ilginç diyaloglara da sahne oluyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde Vural ile karşılaşan bir vatandaş kendini, “Ay çeker otuz, ayrımcılıkta yokuz, bendeniz Ali Dokuz” diyerek tanıttı.

ic

Başkan Vural’a da övgüler yağdıran, sevgi gösterisinde bulunan Dokuz, çok gezdiğini, çok çalıştığını, herkes tarafından sevildiğini söyledi. Ali Dokuz, Başkan Vural’a bir de sürpriz yaparak, “İnsanlar sever koşanı, Mevlam sana versin başarı” sözleriyle seçim yarışında başarı temennisinde bulundu. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Vural, “Çok çalışıyoruz, her gün ilçemizin farklı bölgelerinde binlerce yurttaşımızla tanışıyoruz, herkesin sorunlarını tek tek dinliyoruz, ne mutludur ki, yaptıklarımız vatandaşlarımız tarafından görülüyor ve takdir ediliyor. Bu güzel anlar bize güç veriyor, yorgunluğumuzu unutturuyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu