REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de karla mücadele başladı

Pamukkale’de karla mücadele başladı

Pamukkale Belediyesi, yüksek kesimlerdeki karın ardından yolların açık tutulması için çalışmaları sürdürüyor. Ekipler, yolları açık tutmak için tuzlama yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2016 Perşembe, 13:03

Kar Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkili oluyor. Pamukkale sınırları içinde yer alan yüksek rakımlı mahallelerde kar yağışı sürüyor. Rakımı 1000-1200 arasında olan Akdere, Kurtluca ve Uzunpınar bölgesinde mahaller arasındaki ulaşımı sağlayan yollarda Pamukkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor. İş makineleri ve tuzlama araçları yaklaşık 20 kilometrelik mesafede yolları açık tutmak için çalışıyor.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bahar aylarında hazırlanan karla mücadele eylem planı da uygulamaya sokuldu. Plan çerçevesinde görevlendiren Pamukkale Belediyesi ekipleri vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri alarak çalışmalar yapıyor.

Pamukkale Belediyesi’nin araç parkında 5 kar küreme ve tuzlama aracı, 8 damperli kamyon, 2 greyder 6 bekoloder ve 2 ekskavatör bulunuyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, karla mücadele konusunda hazırlıklı olduklarını belirterek, “Geçen hafta kar yağışı çok etkili değildi. Ancak buzlanan yollar vatandaşlarımızı olumsuz etkilemesin diye ekiplerimiz çalışmalarını yapmıştı. Bu kez buzlanmayla birlikte bu kez kar da etkili oldu. Ekiplerimiz bölgede bulunan vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için büyük özveriyle çalışmaya devam ediyor. Amacımız ilçe sınırları içinde yer alan mahallelerimizin yollarının açık tutulmasını sağlamak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu