REKLAMI GEÇ

Minibüsçü esnafıyla buluştu

Minibüsçü esnafıyla buluştu

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, bugün şehir içi dolmuş duraklarını ziyaret etti. Tiyatro, Fakülte-Çamlık, Kampüs ve Ulus hatlarında çalışan esnafla sohbet eden Vural, minibüs güzergahlarındaki değişikliğin hem vatandaşı hem esnafı mağdur ettiğini belirterek, “Yönetime geldiğimizde bu sorunu da tarihe gömeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Ocak 2014 Çarşamba, 16:49

Şehir içi otobüs güzergahları nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf, bu durumdan çok zarar gördüklerini, belirli kişilere çıkar sağlamak için yapılan bu düzenlemeden, Denizli’deki tüm dolmuş şoförlerinin rahatsız olduğunu ve mücadelelerinin ‘ekmek mücadelesi’ olduğunu söyledi.

Ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanan Vural, konuyu en başından beri ilgiyle takip ettiğini, mevcut düzenlemeden hem vatandaşın, hem de esnafın büyük zarar gördüğünü söyledi.

Başkan Adayı sözlerine şöyle devam etti: “Yapılan güzergah düzenlemesinden sonra şehir içi ulaşımda çok büyük sıkıntılar yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor. Bu durumdan sadece şoför kardeşlerim değil, vatandaşımız, farklı bölgelerdeki işyeri sahibi olan esnafımız da çok zarar gördü. Eskiden evinden çıkan vatandaş, gideceği yere kolaylıkla gidebiliyordu, zorluk yaşamıyordu. Şimdi baktığımız zaman özellikle yürümekte zorluk çeken annelerimiz, babalarımız çok mağdur. Gidecekleri yere gidemiyorlar, işlerinden geri kalıyorlar.”

“Bu durumun sosyal belediyecilikle uzaktan yakından ilgisi yoktur” diyerek sözlerine devam eden İbrahim Vural, “30 Mart akşamının Pamukkale ilçesi için değişimin başlayacağı gün olacağını her zaman söylüyorum, esnafımız bize destek verdikten sonra, her kesimi yakından ilgilendiren bu sorunu da tarihe gömeceğiz” dedi.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 30 Ocak 2014, 16:40

hayırlı günler okurlar ben merkezefendi seçmeni olarak pamukkalenin adayı pamukkaleyi Eskişehir gibi güzelliştirecek tek aday İbrahim VURAL

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu