REKLAMI GEÇ

Yolumuzu aydınlatan ilke: Halkçılık

Yolumuzu aydınlatan ilke: Halkçılık

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına Denizli Merkez’de devam etti. Delikliçınar’da partilileriyle buluşan Vural, buradan İstiklal Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, seçim süreci hakkında sohbet etti, sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 10:27

Seçim gezisine Çınar Meydanı’ndan başlayan Vural, Atatürk’ün ‘Millete efendilik yoktur, hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur’ sözünün önünde, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ic-2

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduğunu dile getiren başkan adayı, Atatürk’ün bu sözünün, belediyecilikte kendilerine yol gösterdiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti. ‘Partimizin en temel ilkelerinden biri olan ‘Halkçılık’ ilkesini, en güzel Atatürk’ün bu sözü anlatır. Bu söz ışığında 10 yıldır Karahayıt’ta başarılı işler yaptık. Halkın adamıyım ve halkın gücüyüm. Bu temel değer üzerinde yaptığımız çalışmalarla Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneği tarafından, ‘Türkiye’de Yılın Belde Belediye Başkanı Ödülü’ne’ layık görüldük. ‘Halkçılık’ ilkesinin de yer aldığı CHP’nin altı oklu bayrağını, halkımızla birlikte 30 Mart akşamı belediyenin burçlarına dikeceğiz’ dedi.

ic-1

SEÇİM GEZİSİNDE RENKİ ANLAR
30 Mart akşamının Pamukkale İlçesi’nde bir dönüm noktası olacağını belirten başkan adayı Vural, yurttaşlardan tam destek sözü aldı. Başkan Adayı İbrahim Vural’ın bölge ziyareti sırasında karşılaştığı Hasan Aygören adlı vatandaş, Vural için yazdığı mısraları okudu. ‘Türkiye bizim Denizli bizim, iki gözüm / Bir olalım, beraber olalım / Dertlerimize mutlaka çözüm bulalım..’ diyerek, Denizli’nin sorunlarına son vermesi için İbrahim Vural’dan söz istedi.

ic-4

‘ÜLKEMİZDEKİ ‘DEMOKRASİ’ ANLAYIŞI, MEYDAN İSİMLERİNDEN ÖTEYE GİDEMİYOR’
İstiklal Caddesi’nden Demokrasi Meydanı’na geçerek seçim çalışmalarına devam eden CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, burada da vatandaşlarla sohbet ederek, seçimlerde kendisine destek olmalarını istedi.

ic-3

Demokrasi Meydanı’nda ülke gündemine atıfta bulunan Vural; ‘Ülkemizde demokrasi meydanlarımız var, ama maalesef, ülkemizdeki ‘demokrasi’ anlayışı meydan isimlerinden öteye gidemiyor’ dedi. Ardından Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ne geçen Vural, burada da öğrencilerle görüşerek, öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu