REKLAMI GEÇ

“Aktepe’nin çehresini değiştireceğiz”

“Aktepe’nin çehresini değiştireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, hafta sonunda Aktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ağrılılar Derneği’ni de ziyaret eden Vural, burada büyük ilgi gördü. Vural, “Seçimlerden sonra Aktepe’nin çehresi değişecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2014 Pazar, 17:23

Aktepe Mahallesi’inde CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları ile ortaklaşa düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Vural, burada Aktepe halkıyla seçim çalışmaları ve semtin sorunları hakkında uzun uzun sohbet etti. Ev gezmeleri birlikte altıncı kez Aktepe’ye giden başkan adayı Vural, Aktepe’nin seçimlerden sonra bambaşka bir çehreye bürüneceğini ve Aktepe halkının da bu konuda kendisine olan güveninden çok mutlu olduğunu söyledi. 

Aktepeliler’in yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı ardından Ağrılılar Derneği’ni ziyaret eden Vural, Ağrılı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Ağrılılar Derneği Başkanı Cesim Karakuş’un ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarette başkan adayı Vural, ‘Hava çok soğuk ama kardeşlerimizin sıcak konukseverliği ve muhabbeti içimizi ısıtıyor. Bu sıcaklık bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor. Çalışmalarımızda bize destek veriyorlar, eleştirilerini ve görüşlerini hiç çekinmeden bize söylüyorlar. Bu samimiyet çok önemli, bu samimiyet sayesinde bölgeye olan hizmetlerimiz tam yerinde olacak, bu güveni sonuna kadar hak ettiğimizi kendilerine göstereceğiz’ dedi. Dernek başkanı Cesim Karakuş da başkanın kendilerini sık sık ziyaret ettiğini ve İbrahim Vural’ı Pamukkale Belediye Başkanı olarak görmeyi yürekten istediklerini dile getirdi.

BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARI DİLEDİ
Ağrılılar Derneği ziyaretinin ardından sırasıyla Denizli Marangozcular, İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Denizli Kimya Mühendisleri Odası’nın genel kurul toplantılarına katılan Vural, üyelerle bir araya gelerek oda seçimlerine katılan başkan adaylarına başarılar diledi.

SEÇİM BÜROLARINA ZİYARET
Vatandaşlarla bir arada olmanın önemini her fırsatta dile getiren Vural, Bağbaşı’nda bulunan seçim ofisinin açılışına giderek burada partililerle bir araya geldi. Bağbaşı’ndaki üyelerle sohbet eden Başkan Vural seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

EV ZİYARETLERİNE DEVAM
Gündüz programlarının ardından akşamlarını da boş geçirmeyen Vural, bir gecede 2 ev ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Ev toplantılarının önemini bildiğini ifade eden Vural, kendilerini ağırlayan ev sahiplerine de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu