REKLAMI GEÇ

Okul yaptıracak hayırsevere destek sözü

Okul yaptıracak hayırsevere destek sözü

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın, Goncalı, Karakova, Korucuk, Akhan, Pınarkent bölgelerini gezdi. Çok sayıda partilinin katıldığı seçim çalışmalarında Vural, bölge halkıyla buluşarak, vatandaşın sorunlarını dinledi. Bölgede yeni okullar yapılması gerektiğine işaret eden Vural, okul yapmak isteyen hayırseverlere her türlü destek ve kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2014 Cuma, 10:05

İbrahim Vural ilk ziyaretini Goncalı Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Goncalı’da çiftçi ve esnafla görüşen Başkan Vural, bölgede yaşanan sorunlar hakkında vatandaşlardan bilgi aldı. Goncalı’da çiftçilik ve hayvancılığın sıkıntıda olduğunu belirten bölge sakinleri, Başkan Vural’dan yaşanan sorunlar hakkında yardım istedi. Başkan Vural, burada yaptığı konuşmada, çiftçiliğin ve hayvancılığın bölgenin temel geçim kaynağı olduğunu ve bu konuda yapılması gereken pek çok çalışma olduğunu belirtti. Vural sözlerine şöyle devam etti: “Maalesef bu bölgede yaşanan sorunlar, Türkiye’nin gittikçe kötüleşen tarım politikasıyla paralellik gösteriyor. Tarımsal alanlarda çiftçimiz çok kötü durumda. Biliyorsunuz samanı ithal eden bir ülke konumuna geldik. Bu, Türkiye’nin genel bir portresi. Ama biz yerel yönetim olarak iş başına geldiğimiz zaman, bu durumdan bölge halkımızın etkilenmemesi için elimizden gelen desteği göstereceğiz. Tarım ve hayvancılık konusunda çok ciddi çalışmalarımız var. Çiftçimizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz.”

Vural, bir vatandaşın “Rahat yaşamak için kendi ülkemizde Suriyeli mi olmak lazım?” sorusuna da, “Bu sorun ülkenin genelinde kanayan bir yara haline geldi. Bu mesele CHP’yi iktidara taşıdıktan sonra, sosyal devlet anlayışıyla çözülecektir” dedi.

ic-1

HAYIRSEVERLERE DESTEK SÖZÜ
Goncalı’dan sonra Karakova Mahallesi’ne geçen Başkan Vural, burada vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Bölgenin eğitimde yaşadığı sorunlara dikkat çeken Vural, bölgenin yeni yapılacak eğitim kurumlarına ihtiyacı olduğunu ve yönetime geldikten sonra, bu bölgede okul yaptırmak isteyen hayırsever vatandaşlara, her konuda destek olunacağının altını çizdi. Vural ayrıca bu okullarda öğrenim gören öğrencilerden yardıma ihtiyacı bulunanlara da belediye olarak destek olunacağı sözünü vererek,“Eğitime desteğimizi her fırsatta vurguluyoruz. Eğitim, 7’den 70’e her vatandaşımızın hakkı. Ama iş çocuklarımızın eğitimine gelince bizde akan sular durur. Çocuklarımız bizim geleceğimiz” diye konuştu.
Karakova’dan sonra Korucuk Mahallesi’ne geçen Başkan Vural, burada vatandaş ve esnafla görüşüp, Akhan’daki CHP Seçim Bürosu’nda yapılan halk toplantısına katıldı. Halk toplantısında konuşan Vural, “Daha çok gidilecek yolumuz, dokunacağımız vatandaşımız var. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta zafer bizim olacak. Buna bizim inancımız tamdır” dedi. Vatandaşlardan destek sözü alan Başkan Vural daha sonra Pınarkent Belediye Başkanı Ali Taşdemir’i makamında ziyaret görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu