REKLAMI GEÇ

ESKİ DOSTUN GÖZYAŞI

ESKİ DOSTUN GÖZYAŞI

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürürken, seçim çalışmaları sırasında eski bir dostuyla karşılaşınca duygusal anlar yaşandı. Gözyaşlarını tutamayan Ramazan Tabak, Vural’a seçim yarışında başarılar diledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 10:49

Temposunu giderek artıran ve ziyaretlerini cadde cadde, sokak sokak sürdüren, işyerlerine girerek vatandaşlarla sohbet eden CHP Pamukkale Belediye Başkanı Adayı İbrahim Vural, buluşmalarda hem projelerini anlatıyor, hem halktan gelen şikayet ve istekleri dinliyor.
denizli-ibrahim-vural-ic

EMEK’E ÇIKARMA YAPTI

Vural’ın seçim gezilerindeki duraklarından birisi de Emek Caddesi oldu. Beraberindeki partililer ile Emek Caddesi’ni gezen Vural, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Seçim turu sırasında girdiği bir kahvehanede eski bir dostunu gören Vural, kendisine destek istedi. Vural’ın Pamukkale Belediye Başkan adaylığı yarışındaki kararlı duruşunu gören eski dostu, göz yaşlarına hakim olamadı.ibrahim-vural-3

BU BİLEK BÜKÜLMEZ

Emek ve İnönü Caddesi’ndeki çalışmasını tamamlayan İbrahim Vural, İstiklal Caddesi’ne geçerek çalışmalarını sürdürdü. Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın kolunda Atatürk’ün imzasını gören CHP’li başkan adayı Vural, “Herkes bilmelidir ki, bu bilek asla bükülmez’” dedi.

Türk ulusunun Atatürk sevgisini kimsenin engelleyemeyeceğini vurgulayan Vural, ‘Halkımızın kalbinde Atatürk sevgisi oldukça, kimse bu ülkeye zarar getiremez. Bu sevgi hiç kimse tarafından unutturulamaz. Unutturmaya çalışanlarla geçmişte mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu