REKLAMI GEÇ

Galericilerin ruhsat isyanı

Galericilerin ruhsat isyanı

Bir süre önce alınan karar ile kent merkezindeki işyerlerini kapatarak şehir dışına taşınan galericiler, giderayak kent merkezinde 3 işletmeye 2. el otomobil satış yeri ruhsatı verdiğini öne sürdükleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in makamını bastı. Galericiler, “Madem ruhsat verecektiniz, bizi neden şehirden çıkardınız?” diye soruyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 17:17

Akşam saatlerinde Pamukkale Belediyesi’nde hareketli anlar yaşandı. Bir süre önce, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da üzerinde hassasiyetle durduğu proje kapsamında kent merkezindeki tüm 2. el otomobil satıcıları işyerlerini kapatmış ve şehir dışına taşınmıştı.

Başkan Zolan’ın özellikle kent trafiğinin rahatlatılması adına yapılmasını istediği çalışmayla 3.200 araç trafikten çıkmış, özellikle ana arterlerde ve galerilerin yoğunlaştığı bölgelerde trafik akışı rahatlamıştı.

GİDERAYAK RUHSAT VERİNCE
Galericiler, çoğunluğu kendi mülkleri olan işyerlerini boşaltarak, belediyenin belirlediği alanda faaliyetlerini yürütürken, Pamukkale Belediyesi’nin attığı bir adım ile ayağa kalktı. Galericiler, kent merkezinde 3 işletmeye 2. el otomobil galerisi açma ruhsatı verildiğini ileri sürerek, Pamukkale Belediyesi’ni bastı.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in makamında bekleyen galericiler, “Madem kent içinde 2. el otomobil galerileri için ruhsat verecektiniz, bizi neden kent dışına gönderdiniz” diye sormak istiyor. Galericilerin belediyedeki bekleyişlerinin sürdüğü, ancak Gürlesin’in makamında olmadığı öğrenildi.

HAKSIZ REKABET YARATIR
Bir süre önce kent merkezindeki tüm galerilerin belirlenen kent dışındaki alana taşındığını hatırlatan 2. el otomobil satıcıları, “Şu aşamadan sonra kent merkezinde galeri açılmasına izin vermek haksız rekabet yaratır. Bizim ne günahımız var, ya da ruhsat verilen 3 kişinin ne ayrıcalığı var? Bu soruların cevabını almak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 14 Şubat 2019, 21:39

TİPİK DENİZLİLİ UYANIKLIĞI. EEE TABİİİ bir de AKP uyanıklığı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu