REKLAMI GEÇ

Gürlesin, kendi döneminin ihmallerini belgeledi

Gürlesin, kendi döneminin ihmallerini belgeledi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, büyükşehir ile birlikte köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde yatırım atağı başlattıklarını açıkladı. Pamukkale Belediyesi’nden basın kuruluşlarına servis edilen fotoğraflarda da bu yerleşim yerlerindeki yolların ilçeler acısı hali gösterilerek, “Artık bu manzaralar olmayacak” mesajı verildi. Oysa Gürlesin, Belediye Başkanı olmadan önce İl Genel Meclisi Başkanı’ydı. Bu köylere hizmet götürmekle yükümlü kurumun başındaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2014 Pazartesi, 11:10

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, özellikle köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim birimleri başta olmak üzere tüm yerleşim birimlerinde yatırım atağı başlatıldığı, söz konusu yerleşim birimlerinde ihtiyaç duyulan tüm yerlere kilit taşı döşeneceği bildirildi.

KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ DE BELGELEDİLER
Açıklamada, Gürlesin’in göreve başlamasının ardından belediye ve mücavir alan sınırları içinde kalan 68 mahallede adım atmadık yer bırakmadığı, köyden mahalleye dönüşen Akdere, Belenardıç, Çeşmebaşı, Develi, Eldenizli, Eymir, Güzelpınar, Haytabey, Kavakbaşı, Kocadere, Küçükdere, Yeniköy ve Yukarışamlı’nın mevcut durumu ile eksikliklerinin belirlendiği ifade edilerek, buralarda yol ve altyapının içler acısı durumunun fotoğrafları da paylaşıldı.

ic-2

“BİZE YAKIŞIR HALE GETİRECEĞİZ”
Bu yerleşim birimlerinin Pamukkale Belediyesi döneminde hizmete doyacağını vurgulayan Gürlesin, “İlk olarak kilit taşı ihtiyacını giderip yollarımızı bize yakışan şekle dönüştüreceğiz. Ardından, bu bölgelerimizin pazaryeri, düğün yeri ve park gibi diğer eksikliklerini de gidereceğiz. İnşallah 1 yılın sonunda ortaya somut bir şeylerin çıktığını göreceğiz. 5 yılın sonunda ise en gelişmiş mahallemiz ile kırsal mahallelerimiz arasındaki fark giderilmiş olunacak. Gelişmiş mahallelerimizde ne varsa kırsal mahallelerimizde de aynısının olmasını için gayret ediyoruz. Ben şimdiden kilit taşlarının mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum. 68 mahallemizde artık kilit taşı gibi bir eksiklik kalmayacak” dedi.

ic-1

TEBESSÜM ETTİREN AYRINTI
Pamukkale Belediyesi’nin açıklamasında, hizmetten yoksun kalmışlıklarına vurgu yapılan ve eksikliklerinin fotoğraflarla da belgelendiği bu yerleşim birimleri, birkaç ay öncesine kadar İl Özel İdaresi’nin hizmet götürmekle yükümlü olduğu köylerdi. Hüseyin Gürlesin de, Özel İdare’nin hizmetlerinin planlandığı ve kararların alındığı İl Genel Meclisi’nin Başkanı’ydı.

Yorumlar

pamukkale   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 16:05

sayın başkanım başarılar diliyorum.öncelik pamukkale mahallesinin olursa seviniriz.

zafer   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 15:52

Başkan GÜRLESİN,sadece gürlemesin.Sağanak olup yağsın.Kilit taşından önce köy yolları asfaltlansın.

Volkan   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 15:13

Bu da bir erdemdir.Kendi öz eleştirisini yapabiliyor demek ki.Tabi bilinçli yaptıysa…

Semih Can   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 14:28

‘o zaman yapmadım, bakın şimdi de yapmayacağım’ demek mi bu? artık dalga geçiyorlar halkla.

kemal önal   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 12:19

bu komedi ancak bizde yaşanır:))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 17 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu