REKLAMI GEÇ

GÜRLESİN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

GÜRLESİN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye sınırları içinde kalan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek daha etkin çalışmak için yapılması gerekenleri aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2014 Salı, 15:25

Başkan Gürlesin, aralarında Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, ilk kez seçilen, yıllardır görevini sürdüren köy ve mahalle muhtarlarının bulunduğu belediye sınırları içinde yer alan 68 muhtarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Polisevindeki programda Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, Başkan Gürlesin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, aynı başkanlık gibi seçilerek vatandaşlara hizmet verecek tüm muhtarları da tebrik etti. Toplantıda her muhtar, sırayla söz alarak kendini tanıtıp görüş, öneri ve düşüncelerini aktardı. Başkan Hüseyin Gürlesin de, bütün muhtarları tebrik ederek konuşmasına başladı. Seçilmişlerin halkın desteğiyle halka hizmet için göreve geldiğinin altını çizen Başkan Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın desteğiyle buralara geldik. Başta şahsım ve ekibimle birlikte sizler bizim çalışma arkadaşımız olacaksınız. Birlikten güç alacağız. Halkımız için sizlerle el ele gönül gönüle vererek güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Böyle toplantıları belirli aralıklarla yapacağız. Bu toplantılar bulunduğunuz mahalelerin sorunlarını iletmenizde ve işlerin hangi aşamada yapıldığını görmek açısından çok önemlidir. Öncelikle birbirimizi böyle toplatılarda tanıyacağız ki, gelecekte hizmetlerin başlangıcı olsun” dedi.

MUHTARLAR İÇİN YENİ UYGULAMA
Bu arada Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, belediyenin meclis oturumlarında hangi mahalleyle ilgili konu görüşülecekse söz konusu mahalle muhtarının oturuma davet edileceğini söyledi. Böyle muhtarların mahallelerinde neleri nasıl yapacağını bizzat tanıklık ederek öğreneceğinin altını çizen Gürlesin, ilk uygulamanın Mayıs ayı meclis oturumda başlayacağını ifade etti. Daha sonra tüm muhtarlara, mahallelerindeki sorunlarını iletmeleri için form dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 33Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Az Bulutlu