REKLAMI GEÇ

İmar Barışı başvuru süresi 15 Haziran’da bitiyor

İmar Barışı başvuru süresi 15 Haziran’da bitiyor

Kamuoyunda “İmar Barışı” olarak bilinen mevzuata aykırı yapılara yasal düzenleme ile ilgili başvuru süresi 15 Haziran’da son buluyor. Pamukkale Belediyesi, başvuru yapmak isteyenlere yardımcı olmak için “İmar Barışı Danışma Ofisi” nde hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2019 Çarşamba, 13:58

İmar Barışı için başvurular 15 Haziran’da bitiyor. Pamukkale Belediyesi, e-devlet üzerinden yapılacak başvurularda vatandaşların sorun yaşamamaları için YSE bulunan ana hizmet binasında oluşturduğu “İmar Barışı Danışma Ofisi”nde bu konuda vatandaşlara yardımcı oluyor. Vatandaşlara ayrıca “İmar Barışı nedir?”, “Kimlerin imar barışına ihtiyacı var?”, “İmar barışına nasıl başvurulur?” konularında bilgi veriliyor.

BAŞVURU YAPILMASI GEREKLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşların “İmar Barışı” ile ilgili olarak başvuru yapma sürelerinin devam ettiğini söyleyerek, “15 Haziran’a kadar bu haktan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın e-devlet üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Bu konuda halkımıza yardımcı olmak için Pamukkale Belediyesi olarak personellerimiz hizmet veriyor. Başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken konularda vatandaşlarımıza yardımcı olunuyor. Bu konuda başvuru süresi devam ederken imar barışından faydalanmak isteyenlere yol göstermek için ekibimiz göreve hazır. Ana binamızdaki “İmar Barışı Danışma Ofisi” Cuma günü mesai saati sonuna kadar vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu