REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’ne ödül

Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’ne ödül

Pamukkale Belediyesi’ne bir önemli ödül daha. Ankara’da “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla yapılan “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde Gençlik, Spor ve Yazılım kategorisinde Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri “Genç Belediye Ödülü”ne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2022 Cumartesi, 13:17

Pamukkale Belediyesi önemli projeleriyle ödüller almaya devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından büyükşehir ile ilçe belediyelerinin katılım sağladığı “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”ne Pamukkale Belediyesi adeta damgasını vurdu. “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla gerçekleşen festivalde projeler de yarıştı.

Pamukkale Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Aktepe Sosyal Tesisleri, Başkent’te yapılan değerlendirme sonunda “Gençlik, Spor ve Yazılım Kategorisi”nde “Genç Belediye Ödülü”ne layık görüldü. Pamukkale Belediyesi’ne ödülü düzenlenen törenle verildi.

SPORDA ŞAMPİYONLUKLARA AMBARGO KOYDULAR
Pamukkale Belediyesi, festival kapsamında yapılan turnuvalarda da adını başarıyla duyurdu. Ayak tenisi branşında Pamukkale Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk elde etti. 5×5 futbol turnuvasında da Pamukkale Belediyesi güçlü rakiplerini geride bırakarak şampiyon olurken, takımın sporcularından Batuhan Cesur 8 golle gol krallığını elde etti.

Pamukkale Belediyesi masa tenisi takımları ise yapılan turnuvada ilk 2 sıraya adeta ambargo koydu. Festivale katılan takımların mücadele verdiği bir başka branş olan penaltı yarışmasında ise Pamukkale Belediyesi üçüncülüğü elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu