REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONEL VE ARAÇ ALACAK

PAMUKKALE BELEDİYESİ PERSONEL VE ARAÇ ALACAK

Pamukkale Belediye Meclisi, belediye hizmetlerini daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yürütebilmesi için yeni araç ve personel alınmasını oy birliği ile kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2015 Cumartesi, 11:03

BÜŞRA KURU 

Pamukkale Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantılarının son birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği toplantıda, belediye hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yürütülebilmesi için yeni araç ve personel alımı ile ilgili gündem maddesi de görüşüldü.

denizli-pamukkale-belediye-meclisi-ic

5 YENİ ARAÇ ALINACAK
Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında kullanılmak üzere 3 kamyonet, engellilerin taşınması, ihtiyaçların giderilmesinde kullanılmak üzere 1 kamyonet alınması ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce çevre temizliğinde kullanılmak üzere 1 kamyonet alınması mecliste oy birliği ile kabul edildi.

GÜVENLİK VE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI KABUL EDİLDİ
Pamukkale Belediye Meclisi, 3 yıl süreyle projeler kapsamında yardımcı ve teknik personel desteği hizmet alanında, belediye hizmet birim ve alanlarının koruma ve özel güvenlik hizmeti alanında ve tüm belediye bina ve birimlerinin temizlik hizmeti için personel alınmasını da onayladı. Alınacak personelin sayısı yapılacak çalışmadan sonra belirlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu