REKLAMI GEÇ

Pamukkale personeli Çanakkale’ye gidiyor

Pamukkale personeli Çanakkale’ye gidiyor

Pamukkale Belediyesi personeli Çanakkale’ye gidiyor. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personeli aileleriyle birlikte Çanakkale’ye götüreceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2016 Çarşamba, 12:45

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye yemekhanesinde gerçekleştirilen etkinlikte personeliyle bir araya geldi. İşçilerle imzalanan toplu sözleşmenin yıldönümünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi ailesi çatısı altında tüm çalışanlarla ilçede vatandaşların memnuniyetine odaklı yatırım atağına tüm hızıyla devam ettiklerini belirtti.

pamukkale-canakkale-ic

Gürlesin, “Bu özel günde işçi personelimizle bir araya geldik. Pamukkale Belediyesi ailesi çatısı altında belirli aralıklarla tüm personelimizle buluşmaya önem veriyorum. Çünkü biz bir aileyiz. Pamukkale Belediyesi yatırımlarıyla, çalışma metoduyla, insana verdiği değerle farklılığını her alanda göstermeye devam ediyor. Kurulduğumuz günden bugüne baktığımızda çok iyi bir noktaya geldiğimizi vurgulamak istiyorum. Ama hedeflerimiz daha da büyük. Almamız gereken çok yol var. Vatandaşımız için yürüdüğümüz hizmet yolunda Pamukkale Belediyemizde tüm çalışanların emeği vardır. Verdiğiniz emekler için Allah hepinizden razı olsun. Birlik, beraberlik ve hizmet aşkıyla tüm çalışanlarımızla yatırımlarımızı bir bir gerçekleştirmeye, sosyal belediyecilik çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Üretkenlik, verimlilik bizler için çok önemli. Personelimizden en büyük isteğimiz bu iki nokta çerçevesine odaklı olarak çalışmalarını yerine getirmesi. El ele, gönül gönüle çalışmaya bu çatı altında hep birlikte devam edeceğiz. Amacımız Pamukkale İlçe halkının mutluluğunu tesis etmek, devamlılığını sağlamak. Emeklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

ÇANAKKKALE GEZİSİ
Başkan Gürlesin, belediye personelinin motivasyonuna katkı sağlamak, aileleriyle özel bir gün geçirmelerine olanak tanımak için Çanakkale Gezisi düzenleyeceklerini vurgulayarak, “Personelimiz böylesi tarihi bir zenginliğimizin yer aldığı, bir destanın yazıldığı Çanakkale’de ailesiyle birlikte unutulmaz bir gün yaşayacak. Personelimiz moral ve motivasyonunu hep yüksekte tutmak noktasında bu tür etkinliklerimiz olacak. Yine önümüzdeki günlerde personelimizle sinema etkinliğinde buluşacağız. Mutluluğun olduğu yerde üretkenlik, verimlilik olur. Personelimiz bizim için çok değerli. Onlara da verdiğimiz değeri bu tür etkinliklerle yansıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Zeynep Çelik   -  Bağlantı 23 Mart 2016, 13:08

Merkezefendi belediyesi tüm sakinleri götürüyor. Kişiye özel çalışmıyor. Bisiklet dağıtımi yaparken personel ayirdimi yapmiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu