REKLAMI GEÇ

Vural: Tekrar milletin efendisi olacaklar

Vural: Tekrar milletin efendisi olacaklar

CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, köylüyü ve çiftçiyi yeniden milletin efendisi yapacak çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2014 Cumartesi, 10:30

CHP’li İbrahim Vural, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan 10. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nı ikinci kez gitti. Fuara katılan üreticiler ile tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmaların stantlarını ziyaret eden Vural’a çok sayıda partili eşlik etti.

Etkinliği gerçekleştiren Orion Fuarcılık’ın yetkilileri ile de görüşen Vural, bu tür çalışmaların sektöre hareket getirdiğini ve daha uzun yıllar sürmesi gerekliliğinin altını çizdi. Fuar gezisi sırasında ikram edilen nar suyunu içen Vural, narın üreticinin elinde kaldığına dikkat çekerek, bu konudaki projesini anlattı.

Kilosu 10 kuruşa satılamayan narların üreticinin elinde kaldığını belirten CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, “Yönetime geldikten sonra üretici, emeğinin karşılığını alacak. Çiftçinin üretimine destek olacağız. Çiftçinin, yaz demeden kış demeden alın teriyle yetiştirdiği ürünlerinin bir numaralı müşterisi, belediye olarak biz olacağız. Samanı ithal eder hale getirilen köylümüzü, Atatürk’ün ‘köylü milletin efendisidir’ sözünden hareketle, çiftçimizi yerelde tekrar milletimizin efendisi yapacağız” dedi.

VURAL BULDAN’DA
Fuar ziyareti ardından Buldan’ın Yenicekent beldesine geçen Vural, CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay’ın seçim bürosunun açılışına katıldı. Mustafa Gülbay’a başarılar dileyen Vural, yaptığı konuşmada parti olarak 30 Mart’a çok iyi hazırlandıklarını, bunun için tüm partililerin gece gündüz çalıştığını söyledi.

30 Mart yerel seçiminin önemini vurgulayan Vural, “Bu seçimler yerel seçim olmasına karşın, ülkemiz için anlamı çok büyüktür. Mesele yerelden öte, memleket meselesi olduğunu her fırsatta söylüyorum. Bu yerel seçimler bizim genele giden yolumuzda çok büyük ivme kazandıracaktır. Her yerde çok çalışıyoruz, Buldan’da da bu çalışmaların karşılığını en iyi şekilde alacağımıza olan inancım tam. Bugün burada, seçim büromuzun bölgeye hayırlı olmasını diler, bu hizmet yarışında, ipi en önde göğüsleyeceğine inandığım Mustafa Gülbay’a sonsuz başarılar dilerim” diye konuştu.

Yenicekent beldesindeki seçim bürosunun açılışından sonra Kayıhan Kapalı Pazaryeri’ne geçen Başkan Vural, burada vatandaşlar ve esnafla buluşup çalışmalarını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu