REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de Ak Partililer Zolan’ı bekliyor

Sarayköy’de Ak Partililer Zolan’ı bekliyor

Denizli’nin Sarayköy İlçesi Ak Parti teşkilatı, büyükşehir bilgilendirme gezilerini devam eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı Sarayköy’e davet etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2013 Pazartesi, 11:15

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Sarayköy Ak Parti İlçe Yönetimi, büyükşehir bilgilendirme toplantılarının Sarayköy’de de yapılmasını istedi.

Ziyarete, Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Özbaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Arık, Mustafa Horzum, Mahmut Kılınç, Hakan Sevi, Selahattin Özçiftçi, Sarayköy Ticaret Odası Başkanı Orhan Dikici ve İşadamı Erhan Kılınç katıldı. Başkan Zolan’ın ilçelere gerçekleştirdiği ‘Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları’nın Sarayköy’de de yapılmasını isteyen yakından İlçe Başkanı Ahmet Özbaş, “Başkanımızı en kısa sürede Sarayköy’de de görmek istiyoruz. Bu ziyaret bir davet niteliği taşıyor. Sarayköy ve Sarayköylüler büyük bir heyecanla Denizli’nin Büyükşehir olmasının sevincini Başkanımızla paylaşmak istiyor. Biz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Başkanımızı Sarayköy’e davet ediyoruz” dedi.
Büyükşehir bilgilendirme toplantıları kapsamında tüm ilçeleri ziyaret edeceğini belirten Başkan Zolan, böylesi bir davetin kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirdi. Gittiği her ilçede vatandaşların Denizli’nin Büyükşehir olmasına ilişkin sarf ettikleri cümlelerin memnuniyet verici olduğunu söyleyen Başkan Zolan, “Ziyaretiniz ve davetiniz beni son derece mutlu etti. Büyükşehir olmanın heyecanını gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın gözünde görmek, paylaşmak ve övgü dolu sözleri duymak bizi mutlu ediyor. Bu mutluluğu Sarayköy’de de yaşayacağımızı biliyorum. En kısa sürede Sarayköy’e gelip sizin heyecanınıza sevincinize ortak olacağım. Sarayköylü hemşerilerime benden selam götürün” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı