REKLAMI GEÇ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü oyuncusu Mürsel Kara Sarayköy’de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü oyuncusu Mürsel Kara Sarayköy’de

Sarayköy Belediyesi usta sanatçıları ağırlamayı sürdürüyor. Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan ile eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2019 Perşembe, 16:59

Hizmete girdiği andan itibaren ilçe için önemli bir merkez haline gelen Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi, ünlü ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan ve eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke merkezi ziyaret etti.

Ziyarette sanatçılara Sarayköy’ü anlatan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, misafirlerine Sarayköy türkülerinin yer aldığı CD ve Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti.

“SARAYKÖY SANATA YATKIN BİR İLÇEMİZ”
Ünlü sanatçı Taner Turan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etmek istediklerini belirterek, ilçedeki hizmetlerden övgüyle söz etti.

Turan, “Başkanımız çok güzel çalışmış, ilçeye kültür merkezi kazandırmış. Sarayköy’ü bu kadar geliştirdiği, ilçenin geleceğine yön verecek olan kültür salonunu kazandırdığı için canı gönülden tebrik ediyorum. Bir şehirde yaşayan insanların sanat anlamında talep ettikleri bir şeyler varsa o şehirde sanata yatkınlık vardır. Sarayköy’de sanata yatkın bir ilçemiz. Halkımız sanat ve kültüre ilgili, çok mutlu oldum” dedi.

Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke de, “Başkanımızın böyle güzel bir kültür merkezi yapmış olmasından kaynaklı birlikte ilçemiz için neleri paylaşabilirliğimizi gün boyunca konuştuk. Sarayköy’ün sanat ile içli dışlı olması bizim için çok anlamlı. Sarayköy adına olması gereken her türlü destek için varız. Çünkü Sarayköy’ün ne kadar şanslı olduğunu bugün Başkanımızla birlikte gezerken bir kez daha anladık” diye konuştu.

“BİZİM EN BÜYÜK GÜNDEMİMİZ SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAK”
İki sanatçının Sarayköy’e yaptıkları ziyaretten onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Özbaş, “Nebahat Nalan Höke Hanım, Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı ve klasik Türk müziği konusunda usta bir hemşerimiz. İlçemizde hayat bulacak olan müzik kursumuzu açarken birlikte adım atarak olması gereken en güzel şekilde vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için planlar yaptık. Taner Turan beyefendi ise usta bir sanatçımız. Bugün onunla da müşerref olduk. Taner beyin fikirleriyle de ilçemizde önemli tiyatro oyunlarına yer vereceğiz. İnşallah güzel bir organizasyon ile müzik ve tiyatro konusunda güzel şeyler başarabileceğimizi, bu şehrin, bu ülkenin insanlarına güzel şeyler verebileceğimizi düşünüyoruz. Yaklaşık 5 yıldır sanat ile insanların buluştuğunu burada hep birlikte gördük. Müzik, kültür ve sanat insanların barıştığı, buluştuğu, hoş görüyü kazandığı önemli alanlar olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği, Sarayköy halkımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesi için bu konuları destekleyeceğiz. Bizim en büyük gündemimiz sanatsal ve kültürel faaliyetler olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı