REKLAMI GEÇ

Öğrenciler tiyatro sahnesinde hünerlerini sergiledi

Öğrenciler tiyatro sahnesinde hünerlerini sergiledi

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, “Karım, Balım, Peteğim” isimli oyunu Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte sahneledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 15:43

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü her hafta farklı oyunlar ile ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Her hafta dolup taşan 400 kişilik tiyatro salonunda bu kez “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Ancak bu kez Engin Karslıoğlu’nun yazdığı “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyununu Sarayköylü gençler ve PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri birlikte sahneledi.


Sarayköy Belediyesi’nin sanatsal ve kültürel çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bugün tiyatro oyunumuzun içerisinde sadece Sarayköylü gençlerimiz değil, Pamukkale Üniversitesi Sarayköy MYO öğrencilerimiz de var. Oyunları bir harikaydı. Hepsi çok başarılılardı. Ben kendilerine çok teşekkür ederim. Güzel oyunlarını merakla bekliyorum. Salonlarımızı dolduran siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Kültürel, sanatsal nice faaliyetlerde hep birlikte olmayı ümit ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı