REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Sarayköy’de motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Sarayköy’de balık avından dönen iki kişinin üzerinde bulunduğu motosiklet, kontrolden çıkarak devrildi. Sulama kanalına düşen Yakup Ergin yaşamını yitirdi, motosiklet sürücüsü Mustafa Ergin ise yaralı kurtuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2014 Pazar, 13:16

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Kaza, Denizli- Buldan karayolu Tosunlar Mahallesi girişinde meydana geldi. Amcası 60 yaşındaki Yakup Ergin ile balık avına gittikleri Adıgüzeller Baraj Göleti’nden dönen 36 yaşındaki Mustafa Ergin’in yönetimindeki 20 APP 96 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Mustafa Ergin beton zemine, amcası Yakup Ergin ise yolun sağ tarafındaki sulama kanalına düştü. Yoldan geçen diğer sürücüler, kazayı görüp jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

CESEDİ REGÜLATÖR KAPAKLARINA TAKILDI
İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı sürücü Mustafa Ergin, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Ergin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Jandarma sulama kanalına savrulan Yakup Ergin’in bulunması için ise itfaiye ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı arama- kurtarma ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün ekipleri, Adıgüzeller Barajı’ndaki yetkililerle görüşerek kanaldaki su seviyesi bir metreye kadar düşürülmesini sağladı. Kanala giren dalgıçlar, beş kilometre boyunca arama tarama yaptı.

Tosunlar Mahallesi’ndeki bir köprüden kanal içine ağ da gerildi. Yakup Ergin’in cesedi düştüğü yerden 10 kilometre uzakta, Bereket Enerji’ye ait regülatör kapaklarına takılı halde sabah saatlerinde bulundu. Sulama kanalından çıkartılan Ergin’in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı