REKLAMI GEÇ

İki oturumda zammı aldılar

İki oturumda zammı aldılar

Denizli’nin Serinhisar İlçe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. İşçi maaşlarının 200 ile 300 lira zam yapıldığını açıklayan sendika temsilcisi Hidayet Yaman, işçinin alın terlerinin karşılığını aldıklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2013 Çarşamba, 16:57

Serinhisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. İki oturumda sonuçlanan sözleşmeye göre, Serinhisar Belediyesi’nde çalışan 14 işçi maaşlarına 200 ile 300 lira zam yapıldı. Serinhisar Belediyesi’nda çalışan işçiler Ağustos ayından itibaren maaşlarını zamlı alacak.

Anlaşmanın ardından bir açıklama yapan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi,
“İşçi memur demeden bütün çalışma arkadaşlarımın emeklerinin, alın terlerinin karşılığını alması benim önceliğim. Bu görüşmelerde de bunu dikkate alarak, Belediyemizi bütçemizi ve ilçemizi düşünerek hareket ettik. Arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödemeye önem veriyoruz. Bütün arkadaşlarımızla çalışma barışı içinde hiçbir sorun olmadan bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra başladığımız ve başlayacağımız projelerimize bakacağız. Bütün arkadaşlarımızla birlikte Serinhisar’ a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“2 OTURUMDA ANLAŞTIK”
Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ise, “Toplu iş sözleşmesinin arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeğe ve alın terine değer veren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanım toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde de bunu gösterdi İki oturumda anlaşma sağladık” diye konuştu.

Serinhisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine sendikanın örgütlenme uzmanı Musa Koç ve sendikanın işyeri temsilcisi Muhammet Turan da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı