REKLAMI GEÇ

Gemi, bir dönem daha yetki istiyor

Gemi, bir dönem daha yetki istiyor

Serinhisar’ın CHP’liBelediye Başkanı aday adayı Hüseyin Gemi, projelerini tamamlayabilmek için seçmenlerden beş yıllık yetki istedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2013 Salı, 12:57

ŞENGÜL BOZ
Parti üyelerinin oy kullandığı eğilim yoklamasında Ramazan Savurmuş ile yarışan Gemi, 294 üyeden 181’inin oyunu aldı. Genel merkezin bu sonuca uyarak kendisini aday göstereceğine inanan Gemi, ilçe halkına hizmete devam edeceğini, bunun için bir dönem daha yetki istediğini söyledi.

Serinhisar’ın 200 yılını hedeflediklerini ve yarım kalan projelerini hayata geçirmek amacıyla 3. kez göreve talip olduğunu anlatan Gemi, “Öncelikle tamamlanması gereken projeler var. Arıtma tesisi, belediye hizmet binası, Hayvancılık Sanayi Bölgesi ve üniversite ile ilgili çalışmalarımız var. Bunlar ana hedefler” dedi.

“KÖYLERE 10 YILDIR HİZMET VERİYORUM”
“Gidilmeyen köydeğildir” diyen Hüseyin Gemi, belediye başkanlığı döneminde talep geldikçe köylere hizmet götürdüğünü ifade etti. Gemi, “Bu süreçte kendimizi anlatmamız gerekiyor. Yatağan,Yüreğil, Ayaz ve Kocapınar’dainsanlara kendinizi anlattığınızda oy da verebiliyorlar. 30 Mart’ta yüzde olarak hedefim yok. Benim hedefim belediye başkanlığını kazanmak. Ben büyükşehir olduktan sonra bu belde ve köyleri gitmeyeceğim, çünkü 10 yıldır buralara hizmet veriyorum. Talep edilen hizmetleri geri çevirmedim, bunun seçimede yansıyacağına inanıyorum” diye konuştu.

huseyin-gemi-ic

“EGE BÖLGESİNDE TEK OLACAK”
Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçilmesi halinde planladığı 5 yıllık projeleri ve hedefleriyle ilgili de şu bilgileri verdi:
“Esnafımızın müşteriyle beşeri ilişki kurmasında eğitime ihtiyacı var. Bu bizim eksiğimiz. Serinhisar genelinde 600 katılımcıya iş güvenliği, işçi sağlığı konusunda seminer verildi. 600 kişiyi eğittik. Çalışmalar artarak devam edecek. Leblebiciler Küçük Sanayi Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde insanlar daha sağlıklı imalathanelerde hem üretim yapacak, hem ürettiklerini pazarlayabilecek.
Serinhisar hızlı gelişiyor. Şu aşamada bunu görmek mümkün değil. Biz 9 yılda Serinhisar’ın 200 yılını hedefledik. 2 bin dönüm alan içerisine kuracağımız Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, Ege Bölgesi’nde tek olacak. Serinhisar hızlı gelişecek. Altyapı, kanalizasyon, ticareti, turizmi, fiziksel ve hizmet alma konusunda hızlı ilerliyor.”

KADIN İSTİHDAMI
Hüseyin Gemi, kadın istihdamını artıracak çalışmalarının da bulunduğunu açıkladı. Gemi, kültürel olarak Çamlık Aile Parkı’nda sosyal aktiviteler için kapalı alan projelerinin bulunduğunu ve Anıtlar Kurulu’nun tescillediği bir binanın restorasyonunu gerçekleştirerek burayı Serinhisarlı kadınların evlerinde ürettiklerini pazarlayabileceği ve ev ekonomisine katkı sağlayabileceği mekan haline getireceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı