REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te hayata pas verdiler

Kızılcabölük’te hayata pas verdiler

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü’nün Aralık ayında başlattığı Sosyal Sorumluluk projesi ‘Hayata Pas ver’ devam ediyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında 10-15 yaş arası bir grup öğrenci ile birlikte Kızılcabölük’ü gezdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2013 Salı, 12:38

Denizli’de  maddi açıdan kısıtlı imkanlara sahip, aile bütünlüğü bozulmuş veya sosyal faaliyetlerden yoksun, özgüven eksikliği bulunan, akranlarına göre hayatın fırsatlarından yeterince faydalanma şansı bulamamış, 10-15 yaş grubunda bulunan çocukların, sportif aktivitelerle serbest zamanlarını daha verimli ve bilinçli şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen ‘Hayata Pas Ver’  projesi devam ediyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün Aralık ayından beri yürüttüğü proje kapsamında bir gurup öğrenci,  Denizli’nin kültür, sanat ve tekstil beldesi Kızılcabölük’ü gezdi.

Proje hakkında bilgi veren Gurup başkanı Kerim Çıralı, “ Günümüzde 10-15 yaş grubunda bulunan çocuklar okul ve dershane arasında sınav odaklı bir yaşam sürdürmektedirler. Çocukların bu yaşantıları onları stresli bir duruma sokmakta, zihinsel ve bedensel anlamda bir dinlenme olanağı bulamamaktadır. Özellikle bu yoğun tempo içerisinde çocukların evde bilgisayar oyunlarına olan bağımlılıkları artmakta, çocuklar fiziksel hareketten uzaklaşmaktadırlar. Bu durum çocukların psikolojisini, sosyalleşmesini ve okuldaki başarısını olumsuz yönde etkilemektedir” dedi.

Denizli emniyet teşkilatı ile öğrencileri Kızılcabölük’te misafir eden Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ise projenin başarıyla sonuçlanması temennisinde bulunarak,”Gençlerimizin enerjilerini doğru yönde harcamalarını sağlayacak bir proje. Siz genç kardeşlerim akranlarınıza göre şanlısınız, bu şansı iyi kullanmalısınız”diye konuştu.

“Hayata Pas Ver” projesini uygulamasında, Türkiye Futbol Federasyonu, Denizli Valiliği, Denizli Belediye Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Denizli Ticaret Odası , Denizlispor Kulübü, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği-Denizli Şubesi (TFFHG) Mahalle Muhtarları, Yerel ve Ulusal Basın Yayın Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 28Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 12 31Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu