REKLAMI GEÇ

Çöp saatine ezan ayarı

Çöp saatine ezan ayarı

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Belde Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, çöplerin belirli saatlerde dışarı çıkarılmasını belde halkına duyurmak için pankart hazırlattı. Beldede yaşayan yaşlı nüfusun daha kolay kavraması için de pankarta “Çöpleri akşam ve yatsı ezanı arasında atınız” yazdırdı.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2013 Cumartesi, 13:01

DENİZLİHABER

Tavas’ın Kızılcabölük Beldesi’nin girişinde ve beldenin çeşitli yerlerinde asılan duyuru pankartı dikkat çekiyor. Kızılcabölük Belediyesi, çöplerin belirli saatlerde sokağa çıkartılması ve toplanması ile ilgili yaptığı yeni düzenlemeyi duyurmak amacıyla, pankart hazırlattı.

Uslu’nun, beldede yaşlı nüfus çoğunlukta olduğu için verilen mesaj tam anlaşılsın diye pankartta saat yerine namaz vakitlerini esas alması dikkatlerden kaçmadı.

Beldenin giriş ve çıkışları başta olmak üzere belde meydanı ve sokaklara asılan pankartta, “Değerli Hemşehrilerim! 22 Nisan Pazartesi Gününden İtibaren, Çöplerinizi Akşam Ezanı ile Yatsı Ezanı Arasında atınız. Diğer Zamanlarda çöp atmayınız” duyurusu yazıyor.

Yorumlar

hilmi   -  Bağlantı 27 Nisan 2013, 18:40

bu haberdeki haberin konusunu pek anlayamadım…gayet normal birşey, altında da bence birşey yatmıyor…laiklik hatırlatması mıdır?yoksa ülke elden gidiyor şeriat geliyor haberi midir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 7 20Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 7 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 7 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 5 17Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu