REKLAMI GEÇ

Tütün Tarlasından Yeşil Sahalara

Tütün Tarlasından Yeşil Sahalara

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük beldesinde tütün tarlasından devşirilip, yeşil sahalara taşınan gençler, U15 Türkiye Şampiyonluğu karşılaşmalarında fırtına gibi esiyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2013 Çarşamba, 11:55

Kızılcabölük Başkanı Abdülkadir Uslu’nun “Tütün tarlalarından devşirip geldiğimiz gençlerimiz yeşil sahalarda Denizli’nin en iyisi olduğunu gösterdiler” dediği Kızılcabölüksporlu gençler, U15 Türkiye şampiyonluğu karşılaşmalarında Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyor.

Kızılcabölükspor U15 takımını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Uslu, gençlerin enerjilerini doğru yönlendirmenin önemini her ortamda dile getirdiklerini belirtti. 2009 yılında oluşturdukları Kızılcabölük belediyesi futbol okulunun, altyapının temelini oluşturduğunu anlatan Uslu, “Ailelerine ziyaret ederek rızalarını da aldık. Sonraki günlerde de bu çalışmalarımız devam etti ve devam ediyor. Muhtarlarımız ve okullarımızla da işbirliği yaparak kabiliyetli çocuklarımızı Kızılcabölük’e taşıdık. Haftanın belli günlerinde köylerinden aldığımız gençlerimizi Kızılcabölük’e getiriyoruz. Antreman sonrasında da ailelerine teslim ediyoruz. O günlerde bu çalışmalarımıza futbolun içinde olup da göremeyenlere, görüp de bir manâ veremeyenlere Tavas ovasında futbol ateşini yaktık, demiştik. Tütün tarlalarından devşirip geldiğimiz gençlerimiz yeşil sahalarda Denizli’nin en iyisi olduğunu gösterdiler. Şimdi, ne kadar haklı olduğumuzu herkes gördü” dedi.

Günü kurtarmak için değil geleceğin Kızılcabölükspor kadrosunu , Denizlispor kadrosunu oluşturmak için çalıştıklarını da vurgulayan Uslu, “ Bunu fark eden çevre ilçe ve beldelerde benzer çalışmalara yoğunluk verilmeye başladığını görmek bizi ayrıca memnun ediyor” diye konuştu.

Kızılcabölükspor U15 takımı şu futbolculardan oluşuyor:

Kızılcabölük beldesinden; Muharrem Eyiabalı, Görkem Beylen, İsmail Teberci, Fatih Tayanç, Akif Cibelik, Bilal Ozan, Talat Gönlüm. Altınova köyünden; Zafer Ayhan, Süleyman Ayhan, Ali Ülküm, Sadettin Subaş, Yasin Berkay Berk, Süleyman İnamlık. Çağırgan köyünden; Nadir Sarıkaplan, Talip Selçik. Yukarıboğaz köyünden; Yasin Çölgeçen, Onur Çölgeçen. Damlacık köyünden; Yunus Düdükçü ve Tavas ilçesinden; Mustafa Bardakçı,

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 28Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 12 31Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu